![]() |
|
PARK SENSÖRÜ YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2015 Saat 16:20 |
HERKESE MERHABALAR ARACIMDA KAMERALI PARK SENSÖRÜM VAR AMA KAFAYI YEDİ ÖNCELERİ SESİ KISILDI SONRA TAMAMEN SUSTU DAHA SONRALARI OPTİK GÖZLERDE SIKINTI OLDU BENDE ARTIK SOĞUDUM SİZDEN RİCAM BANA KAMERALI KALİTELİ BİR MARKA ÖNERMENİZ ..
BU ARADA BENDEKİ SENSÖRLERİ ÖN TAMPONA TAKIP ONLARIDA KULLANMA İHTİMALİ OLUR MU ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Düzenleyen outlaw - 13 Nisan 2015 Saat 16:21 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KİMSENİN BİLGİSİ YOK MU ARKADAŞLAR MARKA MODEL VS VS..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin ordaki tesisatçılara sormak lazım hocam marka ve modeli kii onlar daha iyi bilgi versin
|
|
![]() |
|
BEN ARTIK ONLARA PEK GÜVENMİYORUM ELLERİNDE FAZLALIK MAL HANGİSİ VARSA EN İYİ KALİTELİ O OLUYOR ..
BEN ARABAMDAKİ SENSÖRE 4 SENE ÖNCE 200 TL VERMİŞTİM ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
abi ben bir yakınıma bimden aldım kamerasız sorusuz kullanıyo senelerdir 50 tlye almıştım kameralıda gelmişti oda 145 tlydi galiba tavsiye ederim
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |