![]() |
|
Aracın gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2015 Saat 23:57 |
Merhaba. 99 model 206 xs aracım var.aracımı aldıgım da lpg takılıydı fakat beyinde arıza oldugunu ve çalışmadıgını soyledi aldıgım kişi. .araç benzinde kullanılıyor.Aracın bugun rolantide aşırı titreme ve Tekleme yaptı. Gaz yemiyor ve pancar motoru gibi çalışıyor. Aşırı bir benzin kokusu atıyor. Sorun ne olabilir.tesekkuurler
|
|
206 XS AYDIN
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enhektorlerde sorun olabilir
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
206wrc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar öncelikle geçmiş olsun söylendiğini gibi enjektörleri kontrol ettirin. tavsiyem bir de aracınızın benzin pompasına, şamandırasına da bi baktırın ileriye yönelik bir önlem olarak. bildiğiniz üzere lpg'li araçlarda benzin seviyesi çeyrek depo olmalı ama bazı lpgli araç sahipleri bunu yapmıyor sonra ilerde pompa ya da şamandıra arızasıyla karşılaşılıyor. aracınızın öncesinde lpg de kullanıldığını ama sizin sadece benzinde kullandığınızı söylemişsiniz uyarmak içinde yazdım her an başınıza gelebilir kontrol ettirmekte fayda var. aracımda başıma geldi üstelik 1 gün öncesinde sorunsuz kullanırken ertesi gün araçta tık yoktu ustaya gittim pompa resmen ölmüş dedi bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
betku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili servisi götürdüm aracı.yan sanayi bobin takıldığını söylediler. bobinler ve bujiler değişti problem şimdilik geçti gibi görünüyor.araç arada mavi duman atıyor ve araç içi genelde benzin kokuyor.servis lpg de uzun süre kullanıldıgını ve benzin kullandıgım ıcın su anda arada duman atar diyor. performansı dusuk aracın.sankı hala lpg dee gidiyor gibi.bu sorun nasıl çozulur acaba. conta da sıkıntı yok dendi.ama uzun yol yapmaya korkuyorum. teşekkürler
|
|
206 XS AYDIN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |