|
Ampli sorunu .. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Pug
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: A Stunu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 Saat 21:44 |
Boss marka 1500 Watt & 750 RMS 30 Cm subwooferim var fakat hangi ampli ile daha iyi calistiririm .. Hangisi daha iyi kaldirir bi fikrim yok .. Benim bildigim Amplinin wat & rms degerlerinin subwoofer'i tutmasi .. yada yuksek olmasi .. Asagi degerlere sahip bir amplinin faydali olabilecegi konusunda kafamda ? var .. Ve kompenant da baglanacagi icin .. Subwoofer'a mono bass amplisi , komp'a ayrica 2 kanal bir ampli almam mi gerekiyor .. Marka , model onerilerinizi bekliyorum .. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim bütcen nedir..
|
|
Pug
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: A Stunu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
500 ytL ..
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jbl 6 kanallı anfı olabılır
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla kendi tahminlerimce sub için Sierra 1200 D..
ses içinde Sierra sra 1004 yada jbl 75.4 olabilir derim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende sierra SA5050 var cok memnunum tavsiye ederim 1 BAS CIKISI 4DE NORMAL CIKISI VAR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim bende xetec var 6 kanal .. onunla iki takım comp. besliyorum artı kicker 38 lik bas besliyorum..
bir bak istersen xetec in amfilere..ama sana önerim 4 kanal bi amfi al compenantlar için..birde bass için mono al.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |