|
307 de coilover kullanan varmi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrercmrt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2015 Saat 00:27 |
Arkadaslar ben kayseriden emre 2005 model 307 xr seytan kirmizisi arabam var surekli arastirdigim bi sistem havali suspansiyon ve coilover sistemi bunulardan birini aracina taktiran oldumu yardimci alabilirmisiniz ??
|
|
ercan tasbasi
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercan tasbasi
|
Tavsiye etmem dostum cunki suspansiyonlarin calismaz oluyor. Hava sistem baglaniyor arac surekli zirliyor giderken ve yuksek hizarda cok tehlikeli oluyor. Ben tavsiye etmem tabi teecih senin
|
|
emrercmrt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
|
Sizin bahsettiginiz anladigim kadariyla havali süspansiyon bilgileriniz icin tesekurler zaten ven havali süspansiyonu istemiyorum fazla ama coilover cok mantikli geliyor coiloverle alakali bilginiz varmii yada olan arkadaslar ortak gorus alalim illa bilmenize gerek yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |