![]() |
|
Makinaya Ciğer Takviyesi ( 34db1416) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 Saat 21:38 |
206 Filtre kiti aldım ağıra 5 at daha girdi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim hayırlı olsun.
yag buharı tahliye hortumunu yanlıs delige takmıssın. filtre kiti üzerindeki delige girmesi gerekiyordu, eger o delik açık durucaksa kapatmanı tavsiye ederim, tozu pisligi iceri ceker. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
O deliğe tahliye hortumu girmiyor ki üstad ek bir parçası falanmı var?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
normalde girmesi lazım, belki az bir tadilat gerekebilir. sorun degil bu sekilde olur ama acık olan deligi bir bez bantla fln kapat hava almasın oradan.
|
|
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye geciyor bu piyasada
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Hayirli olsun bu arada
|
|
|
|
![]() |
|
Aynen biraz kesip biçmek lazım. Orjinal kitin boğaza gelen kısmını kesip buna uydursam oluyor aslında ama bozmak istemiyorum. O deliği kapatacağım ilk fırsatta bende kıllanmıştım da motorcu birşey olmaz diyince kaldı. @koray.turan 206 Performans Filtre Kiti diye geçiyor. Teşekkür ederim. 180 TL veriyorsun ama gerçekten performansı hissediyorsun yani. Ben bu kadar performans artışı beklemiyordum açıkçası. Düzenleyen KuzuX - 11 Nisan 2015 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Yesekkur ederim tamda aradigim bu tekrar hayirli olsun
|
|
|
|
![]() |
|
Rica ederim.
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
İste benimde tam olarak aradığım bu aslında. Kaça aldın dostum fiyatı nedir acaba. İnternette var fakak fiyatlar çok değişken.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hayırlı olsun biraz kullanda yakıtı görürsün
![]() |
|
![]() |
|
Kesinlikle
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hayırlı olsun....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
AYNI KAZANLI FİLTREDEN BENDE DE VAR TAM DA DEDİĞİN GİBİ NE KADAR OKSİJEN O KADAR YAKIT ARTMASI HAA DEDİĞİ GİBİ PERFORMANS ARTIYOR AMA YAKITTA KASIYOR..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yakıt da değişme yok. Ben sizin dediğiniz o olaya katılmıyorum. Araç alışır falan ne bileyim.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
güle güle kullan. aynısı 207 için de satılıyor mu?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İyi günlerde kullanın güzel olmuş.Bence kutuyu söküp plastik borunun ucuna açık hava filtresi bağlamaktansa bu şekilde kit almak daha iyi ve sağlıklı hem oksijeni soğuk yerden çekicek hem boru metal olduğu için istenilen sesi vericek ve metal boru kullanmak daha iyi bu durumda hemde filtrenin üstünde kapağı falan var kirlenmeyi geciktirir ve işe görsel katıyor her yönden daha mantıklı kit.Tabi kit kaliteliyse ve tasarımı iyi yapıldıysa ayrıca kullanıcı tarafından doğru montajlandıysa geçerli bu söylediklerim.Yakıt konusuda normalde açık hava filtrelerinin yakıtı azalttığını söyleyenler bile var ama ilk etapta hissedilmesede küçük bir artış yaşanabilir ilerleyen zamanlarda.Başına gelenlere denk geldim.Bende açık hava fıltresı kullandım yakıtta bişey hissetmedim açıkçası ama kısa zaman sonra ıstedığım sesi alamadığı ıçın orjinale döndüm ben.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Sadece yüksek hızlarda 150 160 gibi çok bağırıyor. Uzun yola giderken sökmek gerekebilir. Ama günlük kullanımda ideal. Ara sıra kesiciye sokuyorum boyun kırıyor :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |