![]() |
|
on cam catlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihiyim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2015 Saat 00:21 |
Merhaba arkadaslar 2004 model 307 xt premiumla
araniza yeni katildim On camdaki sensorle ilgili sorunum var otomatik far ve silecekler Anormal calisiyor camda catlak var bunun bir etkisi olabilirmi acaba Catlak dis camda degil ic taraftaki camda Inceledigim kadariyla jel ve pet kullaniliyormus Bunu ogrenmeden once ben sensoru sokmustum jel ve sensorun Arasindan siyah conta gibi bisey vardi ne oldugu konusunda hic Fikrim yok Acik konularda aradim ama bulamadim Yardimci olursaniz sevinirim |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger catlak tam sensorun oradan geciyor ise etkisi vardir. Cunku sensor yansiyan ve kiralan isigin oranini ile calisir. Sensorun icerisinde bir adet isik kaynagi ve bir adet foto detektor vardir. Yagmur olmadigi durumlarda isik kaynagindan cikan butun isik sensore ulasir. Eger yagmur var ise, yagmur damlacigi camin uzerinden farkli bir ortam yarattigindan dolayi bir miktar isigin camdan disariya kacmasini saglar ve dolayisiyla foto dedektorunun algiladigi isik siddeti azalir. Ne kadar azalir ise silecek o kadar hizli calisir. Bu mekanizmayi etkileyebilecek her sey sistemin dogru durust calismasini engeller. Camdaki kirik engeller, jelin olmamasi da engeller.
|
|
![]() |
|
fatihiyim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensorun ustunde catlak yok hocam farlli yerde
Jel ve ped benim isimi gorur o zaman cok tesekkur ederim birde kararan aynanin ustundeki yesil isik devamli yanik formda yanim sonmesi gerektigini okudum bunun icin bir cozum varmii |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |