![]() |
|
Peugeot 307 Fabrikasyon Antifriz Ne Renk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2015 Saat 00:08 |
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar.
Sorum Peugeot 307 1.6 16v 2004 model araçlarda fabrika çıkışı olarak konulan antifriz kırmızı mı, mavi mi? Hangisi bu araç için uygundur?
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kırmızı
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 senesinde kırmızı antifreez bile yoktu . yani varsa bile kim biliyodu ki? bence mavi ayrıca sadece yeni nesil motorlara kırmızı tavsiye ediliyor. bence riske etmeye gerek yok 2012 ye kadar çoğu araba mavi antifreez kullanıyordu. ayrıca orjinali kırmızı olan araca mavi konulur ama orjinali mavi olana kırmızı pek tavsiye edilmiyor.
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
2006 model 110 hdi fabrika çıkışı mavi antifiriz
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2005 model 2004 te sıfır aldığımız Partnerin orijinal antifrizi kırmızıydı.
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
benim araç 2003 model 2 yıl önce aldığımda antifiriz kırmızıydı halada kırmızı üzerine ek bile yapmadım 2 yıldır bi sıkıntısını görmedim
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Ben kirmizi koydum koyacama pisman oldum gerci aracim 206
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |