![]() |
|
206 roland garros almak uzereyim yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihkaplan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2015 Saat 01:58 |
Merhabalar 2001 model 1.4 benzinli 206 sahibiyim aracimi sattim donanim eksikliklerinden dolayi ve 2000 model 1.6 roland buldum almak istiyorum arac full bildiginiz uzere sizlere sormak istedigim roland garroslar nasildir kronik sorunlari var midir ? Nelere dikkat edilmelidir. Tesekkurler
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendede roland garros var ufak seyler disinda memnunum kronik bisoruna rastlamadim arac kac binde
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
fatihkaplan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
170 binde bir tane var bir de 190 bin de olan var. 170bin olan 109 beygir diğer 90 beygir ikiside lpg li yalnız bir tanesinin tavanı çatlak ustalar kesinlikle patlamayacağını söylemişler siz ne dersiniz ?
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tavan catlsk olani direk eleyin bence
|
|
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavan cami catlak olan fiyat uygunsa catlagi sorun etme bence benmde tavan cami catlak ama su sizdirma falan hicbi sorun yok bunlar iki katli cam genelde uste disari olan catliyo icre kalan saglam oluyo disaridanda seffaf folyo cekersin sorunsuz kullanirsin ama tabi tercih senin en temizi hangisiyse icine sinen onu al bence
Düzenleyen rzy.dnz - 06 Nisan 2015 Saat 11:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
Catlak olani eledim digeri icin yola cikacagim haftaya tesekkurler yorumlariniz icin...
![]() |
|
42dec87
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Insallh hakkinizda hayırlısi olur
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |