![]() |
|
SOL TEKER SES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
siyahbeyazveflu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı siyahbeyazveflu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2015 Saat 21:01 |
Arkadaşlar selamlar.
Yaklaşık bir yıl önce bir peugeot 207 1.6 hdi dynamic satın aldım. Araç sol çamurluğundan darbe almış benden önce. Aldığımdan beri sol yanında çukurlara girince lak lak bir ses geliyordu. Aldıktan bir hafta sonra ustaya götürdüm. O zaman sanırım salıncakları değiştirmişti. Ama ses devam etti. Sonra yeniden götürdüm. Amortisör patlak dedi. Ve doğruydu. Ancak o zaman yaptırmadım. Bir başka ustaya götürdüm. Bu amortisörü tamir ettirelim dedi. Tamir edilir mi edilmez mi bilemedim. Çift amortisör değiştirmektense bozuk olanı tamir ettireyim dedim. Usta amortisörü açınca Amortisör takozu da bozuk onu da değiştirelim dedi. Tamam dedim. Herneyse arabayı aldım. Ses kesildi. Ama bu 7-8 ay sürdü. Sonra yine aynı ses gelmeye başladı. Çukurlarda sol taraftan lak lak diye bir ses geliyordu. Geçen gün Çift amortisörü değiştirdim. Bu arada aynı anda arabanın z rotları da değiştirildi. Ses azaldı. Ama hiç yok diyemem. Aynı ses hala geliyor. Ha eskisi kadar çok değil ama yine var. Ha bir de araba karyola sesi gibi ses yapmaya başladı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yani ön düzeninde değiştirmedik yer kalmadı gibi. Sağ tarafta hiç bir sorun yok ama solda durum bu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |