![]() |
|
orjinal teyp için tavsiye kolon. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: TEKİRDA/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2015 Saat 09:34 |
2012 206 plus aracıma orjinal teybe önerebileceğiniz ön arka kolon...
anfi - woofeer koymayacağım. Orj. teyb + ön ve arka kapıya kolon tabi teybin kaldırabileceği gibi yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Lastiğiniz düz bassın. hoşçakalınnn
![]() |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önler için kullanıyorum ve fiyat performans açısından başarılı. Sesi yeterli düzeyde ayarları (bas-tiz) güzel yaparsan. Özellikle önlere tweeter'lı höparlör önermem aracta var zaten ve toz alıp bozulma zamanı az. Aynı modelin arkalar için 13 olanıda var. Digikom bayisinden 60 tl ye aldım 16cm
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
ardem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: TEKİRDA/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her üründe 2 adet hopörlör var demi doğrumudur.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam çift olarak
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana cok yardimci oldun cok saol. Adamsınn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |