![]() |
|
Yarin Bakim Yaptiracagim O Yuzden Acil Oneriye İht |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2015 Saat 21:40 |
Pegueot 206 lpgli otomatik vites 2006 model aracimi yarin 10000 km bakimina sokacagim. Yag yag filtresi polen filtresi hava filtresi ve bujileri degistirmeyi dusunuyorum. Baska yaptirmam gereken birsey var mi? Ankarada nerde hesapli yaptirabilirim? Ve en onemlisi lpgli aracima hangi yagi kac mumara yagi almam lazim? Toplam masrafim ne olur ? Simdiden tesekkurler ;)
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben genelde peugeotun kendı onerısı total 10 40 yada castrol koyuyorum en fazla tutacagı rakam ıscılık parcalardan pahalıya gelıyo :D ben yazın 130 150 arası bısey vermıstım
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Filtrelerini ve yağını sen alıp gidersen 120-130 TL ye, ellerin boş gidersen 200TL ye çıkarsın,
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun zaman oldu LPG li araç kullanmayalı ama benim zamanımda gaz filitresi vardı onada bi bak istersen :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Gaz filtresini degistirdim yakin zamanda :) sagolhn :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim. Yaptirdim sukur sizlede paylasayim istedim. Polen filtresi 15 tl hava filtresi 12 tl yag filtresi 15 tl. 10 tl far ve park ampulu (patlakti) 20 tl buji 50 tl total 10/40 4 litre yag. 50 tl iscilik
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Şu tamircilere verdiğimiz paraya harbi üzülüyorum... neyse geçmiş olsun bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum bakımı
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
yasin26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
sanayiden castrol magnetec 10 40 4 litre benzinli araçlar için yağ al yanında yağ flitresi ve hava flitreside al
polen flitresi senin isteğine kalmış içeriye çok toz giriyor dersen değiştir. Eskişehir fiyatını söylüyorum castrol 4 litre 60 tl hava 10tl yağ flitresi 10tl polen 20tl işçilik parası ustalara kalmış :) ben kendim değiştiriyorum
Düzenleyen yasin26 - 03 Nisan 2015 Saat 20:32 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Yasin kardesim aldiklarimin fiyatinin fazla oldugunu ima etmissin sanirim ama benim aldiklarim arasinda far ve bujilerde var sen onlari kacirmissin sanirim. Yoksa senin yazdiklarini ben 90 tlye aldim. İscilige gelince ise bujininde degismesi gerektigi icin gittim yoksa bende sanayiye gitmezdim
|
|
![]() |
|
yasin26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
yok sadece bilgi vermek amaçlı yardım yazdığınız fiyatı görmedim bile siz söyleyince fark ettim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |