![]() |
|
206 HDi Arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2015 Saat 21:22 |
Peugeot 206 Hdi aracım arıza lambası yakıyor 3000 deviri geçmiyor ve arıza lambası yanınca 1-yada 2 viteste gaz kesip stop ediyor.Işıklarda veya rolantide çalışırken hır hır hır ediyo farklı biçimde sonra stop ediyo çalıştırınca bi zaman sıkıntı olmuyor daha önce başına gelen yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olabilecek kimse yok muu
|
|
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsettiğiniz sorun benim de basima geldi hava akismetre de sorun vardi degistirdim duzeldi büyük ihtimal hava akismetre
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger yerini biliyorsanız akismetrenin fisini cekin eger duzelme oluyorsa sorun akismetrededir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
sağolun yarın bi deneyecemm
|
|
|
|
![]() |
|
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
Aynen arkadaşların dediği gibi akışmetre de sorun benimde o şekilde olmultu 3000 deviri geçmiyordu.akışmetreyi temizleyip taktık geri ve yaklaşık 23 bin km oldu bir daha sorun cıkarmadı.
|
|
45 Y 6316 Malta Manisa Türkiye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
evet arkadaşlar sorunum çözüldü peugeot erzurum çimenler yetkili servisinden randevu almıştım genel olarak okuduğum arızalarda araçların enjektör rampa müşürü ve mazot basınç müşürünü alarak gittim değişti ve sorunum halloldu gitmişken triger seti vb ağır bakımlarınıda yaptırdım.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |