|
araç kaplatmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2015 Saat 10:56 |
arkadaşlar merhaba. peugeot 307 1.6 tek kapı aracımı mat siyaha kaplatmak istiyorum 1 kere yaptırıyım tam yaptırıyım kanaatindeyim. ankarada gmg garage iyi duruyor bu işte. ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
berkayakulker
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
Aynı şeyi bende düşünüyorum yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olsun
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende arabanın renginde tavan ve ön kaportaya yaptırmayı düşünüyorum Konya'dan bakıyorum güneş yanığı olmaması için park halinde çok kalacağı için
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz lütfen bizimle paylaşın
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FOLYO KAPLAMA YERİNE SANA PLASTİ DİP TAVSİYE EDERİM ..
SÖKERKEN SIKINTI OLMAZ VE GÖRÜNTÜ OLARAK FOLYODAN ÇOK DAHA BAŞARILI .. TEK DEZ AVANTAJI İYİ BAKMAK GEREKİYOR TAŞ SEKMESİNDE BİLE KALKMA YAPAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
darklebron
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
evet plasti dipi bende araştırdım iyi gözüküyor.yapacak yerler hakkında bir bilginiz varmı? kaplama için adam bana 2000 tl fiyat çekti.sizce plasti dip daha uygun olurmu bı de bunun sökümü başımı çok ağrıtırmı?
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SÖKÜMÜ FOLYODAN DAHA BASİT VE SIFIR ZARAR BOYAYA FİYAT MALESEF ÖYLE BENDE ARABAMI KOMPLE BOYATMADAN ÖNCE PLASTİ DİP YAPTIRAYIM DEDİM BOYA PARASI ÇEKTİLER BANA .. SANA BENDEN TAVSİYE MAT SİYAHIN MODASI GEÇELİ ÇOK OLDU BENİM DÜŞÜNCEM FLORASAN RENK YAPTIRMAN .. ÇOK ÇOK DAHA DİKKAT ÇEKİCİ OLUYOR ARABA...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
darklebron
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
ya geçen bir tane arabada gördümde mat siyah kaplamaydı jantlarıda siyahtı dostum ondan aslında aklım kaldı. ya bi de ruhsata işletme olayları falanda var aslında .sen ne yaptın yaptırdınmı komple boya
|
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEN PLASTİ DİP YAPTIRICAKTIM AMA BOYA KADAR FİYAT VERİNCE BENDE KOMPLE BOYATTIM AMA HALA AKLIMDA PLASTİ DİP VAR .. EĞER Kİ YAPTIRIRSAM KROM RENKLERDEN YAPTIRIRIM MAVİ KIRMIZI MOR DEHŞET RENKLER BUNLAR...
|
|
SHQIPTAR
|
darklebron
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
ama dediğine göre plasti dip kaplatınca arabayı yolda taştan çamurdan uzak bi de güzel bi park yerı bulmak lazım anladığım kadarıyla etkılenıyor galiba?
|
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ÇARPMAYLA YADA TAŞ SEKMESİYLE ETKİLENİR ..
YAĞMUR ÇAMUR SU ETKİLEMEZ ... |
|
SHQIPTAR
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Chrome mavi tavsiye ederim helede 206 rc mavisi bide chrome oldumu yaninda yatilir valla
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |