![]() |
|
Baskı balata ve fren hidroliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2015 Saat 21:02 |
Arkadaslar baskı balata bitip bitmediğini bu gün denedim ama ne kadar doğrudur?
Vitesi 3 e taktım 2500 devir verdim yarım devriyajla hareket eder gibi oluyor ama tam çekince şak diye sitop ediyor.Sizce nasıl ? 2. Olarakta çok dik yokuşta el freni ışığı yanıp yanmama arasında git gel yaptı sorun nedir ?sadece fren hidroliğimi ? |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyajın kaçırıp kaçırmadığını , düşük hız yüksek vitesdeyken gaza yüklenerek anlayabilirsiniz. araç boşa sarıp devir yükseltiyorsa kaçırıyordur, hafif boğulup ağı ağır hızlanıyorsa sorun yoktur.
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Muhtemelen sıkıntı yok denedim Teşekkürler
bi arada şu hidroliği ekliycem
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynen ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel tavsiye.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |