![]() |
|
torsiyon yükseklik alcaklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slayer65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 Saat 15:20 |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birşey anlamadım ama ön havada arka çok basık dıyorsunuz sanırım bana öyle geldi çünkü kötü gözüküyor şöyledir araç daha önce basıktır önlere orjinal yayları takmışlardır spor yayları söküp satmışlardır.Arkadada torsiyon olduğu ıçın elletmemişlerdir hem para vericekler hemde işlem gördüğü için önceden bozulma riski var böyle bırakmışlardır.5 cm spor yay takarak bu görüntüden kurtulabilirsiniz.Durumu yanlış anladıysam kusuruma bakmayın yazdım ama.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
slayer65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ön yukarda arka basik duruyor sorunum bu ama arkayi yukseltsem acaba ön biraz daha inermi yoksa sadece eşitlenirmi yollar bozuk önü de bassam bu sefer altı değme riski artacak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |