![]() |
|
PEUGEOT 307 vuruntu sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 Saat 21:44 |
arkadaslar iyi aksamlar bundan 2 ay kadar önce yolda giderken arabam katalitik converter arizasi vermişti gaz yememe ve devir yükselmeme olmustu 2-3 kere söndürüp calistirip denedikten sonra gaz yemeye baslamisti ama hata kodunu hala aliodm neyse
1 ay kadar kullanmadim arabayi bindigimde antipolution fault vermisti bilgisayara baglattim ve ekte görülen hata kodlarini verdi bu vuruntu sensörü nedir arkadaslar ? hata kodlarini sildirdim 1 hafta oldu ne isik yakti motor ne bişey sizce kontrol ettirmelimiyim ? bu arada foto sürekli ters cikiyor nedenini anlamadim rahatsizlik icin k.bakmayin http://www.fotokritik.com/3224742/fotokritik-fotografi Düzenleyen E.B - 21 Mart 2015 Saat 12:04 |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel...
|
|
![]() |
|
eklemek istedigim bir şeyde dagi tirmanirken mesela yavas yavas hizlaniorm 3 den 4 e atiorm 2000 devire geldiginde araba 1 saniye veya yarim saniye gaz kesio sonra geri aliyor baglantili olabilirmi bilmiorm ayni seyi 5.viteste ayni 2000 devirde yine yapio sonra devam ediyor
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Bu konuda bisiler var hocam
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36183&title=sente-ayari-ve-vuruntu-sensoru |
|
![]() |
|
tsk ederim bu konuyu okumustum sente ayarindan oldugunu sanmiorm trigeri degiştrireli 1.5 sene oldu
simdi ustadan geldim bilgisayara bagladik pc yi hic bir sorun göstermedi vuruntu ile ilgili hic bir şey yazmiyordu |
|
![]() |
|
arkadaslar bu konuda yorum yapabilicek varmi ?
araba düz yolda 4 ve 5 viteslerde 2000 devir e gelince teklemiyor ama dagi cikarken 4. ve 5 . viteslerde 2000 devirde 0.5 snye gibi bir tekleme oluyor sonra gaz yemeye basliyo yeniden |
|
![]() |
|
güncel.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |