![]() |
|
Devir sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 Saat 16:26 |
|||
Arkadaşlar aracım durduğu yerde boştayken bile gaza bastığım halde devir göstergesi ve araç geç tepki veriyor bu da aracın performansını da etkiliyor. Çözüm nedir ?
|
||||
2004-307-1.6 xt Alp Beyaz
|
||||
![]() |
||||
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yardım ?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
???
|
||||
|
||||
![]() |
||||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
gecikme çok mu fazla oluyor. aşırıysa bi ustaya gitmen gerek. elektronik gaz pedallarının yakıt tasarrufu amaçlı bi uygulaması. birde ilk kalkışta sıkışık trafikte ani kalkışları engellemek amaçlı uygulama diye biliyorum. elektronik gaz pedalı olan çoğu araçta vardır o. bende de var o geç algılama saniyenin çeyreği kadar bşey.arkadaşın 2008 vectrada da var. kalkkıştan yarım yada 1 saniye önce gaza basman gerekiyor. bu duruma alışmalısın. ben alıştım değişik arac kullanan arkadaşlarda alıştı. alışamıyorsan pedalbox u bi araştır. fiyat biraz pahalıdır. araç satarken söküp aldığın araca takabilirsin.
|
||||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||||
![]() |
||||
|||
Yaklaşık yarım saniye. Devir göstergeside çok geç kalkıyo. Sanırsam enjektörler tıkalı |
||||
|
||||
![]() |
||||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dizel enjektör temizleyici al internetten würth olsun. hafif bi gecikme normaldir yarım saniye sıkıntı yapabilir kalkışlarda.. şurda indirimde 20 tl http://shop.wurth.com.tr/dizel-enjektor-temizleyici-150ml
|
||||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||||
![]() |
||||
|||
300 ml olanı aldım tşk ederim :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|||
Çavuş konu dışında olacak ama ilk dizel aracın mı ? Daha öncekiler benzinli miydi ?
|
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
![]() |
||||
|||
İlk aracım :) daha önce ne dizel nede bnzinli aracım olmadı :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|||
Arabanın hiç birşeyi yok kuruntu yapma :) Dizeller alt devirlerde ölüdür,
Atıl kurt olayı zordur hele 1,4 bir arabada daha zordur :) Demem o ki keyfine bak araban cillop gibi maşallah.
|
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
![]() |
||||
|||
İnşallah öyledir :) yakıt için würth yağ için motor silk sipariş ettim atılcak inşallah kurt :) |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |