![]() |
|
muayene için far gerekli mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 Saat 02:46 |
|
arkadaşlar bendeki araçta angel far var ve muayenden gecermi bilmiyorum bilgisi olan var mıdır?
![]() |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla geçiyorlar xenon olmasın yeterli
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tesekkürler , bugunde sanayiye gittim usta komple farı degiştirmene gerek yok içindeki xenon ampulu degiştir yeter dedi sonra gel yine takarız dedi ne kadar dogrudur bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Xenon olmadığı sürece geçiyorsun :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Orjinal olarak geçerlidir xenon işi bozar sadece onun dışında sıkıntı yok.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
Far motorununda çalışması lazım arkadaşlar..
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Orjinalinde far ayarı var ama farlar değişince far motorlarını takmamışlar benden önce. Muayenede sorun olmadı tek seferde geçtim. Sonradan takılan xenon far kalıyor bide beyaz ampul ağır kusur diye biliyorum. Sarı ampul (standan 55w H7) takıp öyle girdim muayeneye risk almamk için ama park ampulleri beyazdı ve farlar ayarsızdı hepsi hafif kusur olarak geçti. 6 adet far ayarı 1 adette ampul rengi olmak üzere 7 tane farlardan hafif kusur yazdı
![]() ![]() |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BEN 4 SENEDİR ANGEL FARLARLA MUAYENEYE GİRDİM HİÇ SIKINTI OLMADI EN SON MUAYENEDE XENONLARI SÖKMEYİ UNUTTUM ÖYLE BİLE GEÇTİ ŞANSIMA...
![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
nerelerde girdiniz muayeneye ben far motoru çalışması lazım diye biliyordum bilgi kirliliği olmasın eğer angel farlarda sıkıntı yoksa bende araştırayım uygun fiayata bulursam kullanırım çünkü bu arabaya angel fena yakışıyor
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
ONLAR FARLAR ÇALIŞIYOR MU ONA BAKARLAR ORJİNAL OLMUŞ ANGEL OLMUŞ FARKETMEZ... AMA XENON OLMAZ ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
iyi de orjinali zenon olan arabalar nasıl geçecek testten o zaman?
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
o yangın tüpü olmasaydı arabamda aracım yanacaktı aslında çok ağır bi kusur bence ama garip ülkemiz iste :)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Arnavutköy haraççı da girdim muayeneye aralık 2014 de
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
far ayar motoru calısmazsa hafif kusur yazarlar ya da hic bisi yazmalar cok onemli degil
angel farlar sıkıntı olmuyor gecersiniz sonradan aksesuarcılardan takılan beyaz ısık ya da xenon far gecmez agır kusurdan kalır, sarı ampul istiyorlar fabrikasyon olarak arabanın uzerinde gelen mercekli xenonlara karısamıyorlar. zaten biliyorlar hangi arabalarda orjinal oldugunu. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |