![]() |
|
307cc cam sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tarik1925 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tarik1925
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2015 Saat 18:02 |
Arkadaşlar aylardır çözülemeyen ve sonunda dayanamayıp aracı yakacağım bir sorunum var.
307cc cabriolet sahibiyim ve aracımın camları kendi kendine açılıyor 4 ü birden. sonra stop ettikten sonra belki kafasına eserse kapatabiliyorum. Bu sorun için gitmediğim yer kalmadı dünya kadar para verdim her servis usta hallederiz dedi sonuç sıfır. 4 camı otomatik açıp kapatan düğmede sorun var dediler düğmeyi iptal ettiler olmadı sol cam konsolu problemli dediler konsolu değiştirdiler olmadı cam motoru sorunlu dediler değiştirdiler olmadı biz bunu açılır tavan düşmesinin olduğu yerle bağlantı kurduralım dediler olmadı o olmadı bu olmadı diye diye bi çuval para gitti benim de sağlığım yeminle ... Allah aşkına bu sorunu yaşayan bilen ya da çözebilecek izmir de biri varsa yazsın lütfen..... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbula yolun duserse ustası var, gecmis olsun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
b.kocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merheba hala sorun devam ediyorsa yardımcı olabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |