![]() |
|
Yeni değişen trigerden ses geliyor "206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2015 Saat 01:53 |
Herkese merhabalar arkadaşlar 1 ay once triger seti ve altarnotör kayışı değişti fakat ses hala gelmekte ve biraz artti. Araba ısınsa dahil ses hep geliyor tır tır tırrr diye napmaliyim ne olmuş olabilir acaba usta cok mu gergin takti ??
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tirgerin gerginliği iyi olmayabilir.(çok fazla yada az). Krank kasnağı bozuk olabilir yeni kayışı takınca kayıştaki ince dişeler yerine oturamadığından ses yapabilir. kasnak bilyaları yada şarj dinamosunda da olabilir nasıl bir ses olduğunu duyamayınca bişey söylemek zor.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de trigeri değiştirdiğim zaman çok ses gelmeye başlamıştı.
Geri gittim ustaya söyledim, elini uzattı bişeler yaptı ses kesildi. Sanırım çok germişti trigeri yada gevşek bırakmıştı ondandır diye düşünüyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |