|
PEUGEOT 407 YAKIT TÜKETİMİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
ffatihh23
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2015 Saat 10:40 |
|
Arkadaşlar bu hafta sonu Ankara-Bursa arası 90 km sabit hızla araçta 2 kişi dahilinde 4.0 lt/100 km ortalamasına şahit oldum. Ayrıca aracın baskı balata zamanı geldi ne dersiniz nasıl sizce
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha ne yapsın ne kadar bir soru olmuş bence çok kötü
|
||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
5 den iyi 3 ten kötü bence.
|
||
ffatihh23
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Senin aracın daha mı az yakıyor? Anlayamadım kardeşim mesajını
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
100km 4 lt nasıl diye yorum istemişsin, ben de böyle bir yorum yaptım. espri olsun diye.
Düzenleyen Efe-Pöjo - 17 Mart 2015 Saat 16:33 |
||
ffatihh23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Senin bu cümlede çok ilginç olmuş kimse birşey anlamaz
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
Canberk35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
|
Aracın katalogdaki şehir dışı yakıt tüketimi 4.6lt/100km. Siz de 4lt yaktığınızı söylüyorsunuz. Doğal olarak bu çok iyi. Siz daha az yakmasını mı bekliyordunuz? O sebeple mi açtınız başlığı?
|
||
ffatihh23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Baskı balata değişimim geldi belki de daha az yakabilir miydi? Acaba diye düşündüm.... Ayrıca burada ki herkes bu yakıt değerlerine sahip mi ? Onu merak ettiğim için paylaştım. Sonuçta 8 yıllık bir araç
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şehir içinde kaç km gidiyorsunuz bir depo ile...
|
||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||
Canberk35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
|
Baskı balata kaçırıyor-sıyırıyor olsa muhakkak fark ederdiniz diye düşünüyorum. 4lt değeri çok çok iyi. Daha altı 407 ile oldukça zor. Ben aynı motorla, daha hafif olan 307 ile o değeri yakalayamıyorum. O kadar sabırlı değilim.
|
||
ffatihh23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Şehir içi 50 tl yakıt ile 220-250 arası gidiyorum
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
ffatihh23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Ben 3.8 de gördüm
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
ffatihh23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
|
Polis insana sabrı çok güzel öğretiyor.Ayrıca baskı balatadan pek anlamıyorum servise gideceğim
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |