![]() |
|
motor sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xt67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2015 Saat 21:21 |
merhabalar arkadaslar yenı 2005 xt aldım.acıkcası bundan once palıo kullanmısıtım ama motor sesi bıraz 206 da fazla gıbı geldı aracım 1.4 16v benzınlı.yardımcı olursanız sevırım
|
|
xt67
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi sorun olabilir benim aracim gayet sessiz
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 16 V benzinli nadir olur 1.4 de 16 valf motor motor yapısı farklı olduğu ıçın ses konusuna yorum yapamıcam ama peugeot 206 da fazla yalıtım yok o yuzden motor sesi içerie geliyor olabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Benim aracimda kaput kecesi,kapi yalitimlari.yok ama bazen calismiyo gibi
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
xt67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Alırken motor şanzuman hepsine bakıldı experde sıfır hata çıktı.anlaşılan alışana kadar dinlicem bunu 😊
|
|
xt67
|
|
![]() |
|
aliyurttakal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2015 Konum: İst. / Fat,h Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliyurttakal
Öncelikle hayırlı olsun dostum birde egzosu kontrol ettirmeni öneririm eğer egzosta tıkanıklık varsa oda motor gücünü düşürür ve motordan yüksek ses geliyormuş gibi gösterir. Büyük ihtimalle delik yada kaynakla tutturdularsa kaynak çatlamış olabilir.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ettim arkadaşlar
|
|
xt67
|
|
![]() |
|
b.kocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Kaput alanı kokpite yakın oldugu icin size oyle gelmesi normal
Egsoz sisteminizi kontrol etmeniz de fayda var iyi günler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |