![]() |
|
Amfi ve komponent önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umutgenel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umutgenel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2015 Saat 16:22 |
206 xt aracımda Sony 4x50 çıkışlı teybim var , kapıdaki kolonlar hakkında bir bilgim yok sesleri güzel ancak ben kaliteli bir sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum.
Öncelikle sadece oval koyup kapılara hiç dokunmayayım dedim ancak daha sonra vazgeçtim. 4 kanal anfi önlere 16 arkalara 13 komponent almayı düşünüyorum. Sizce ses kalite olarak nasıl olur ? Anfi ve komponent önerisi yapabilir misiniz ?
|
|
Umut Genel
206 1.6 XT 2001 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marka olarak Pıonner, sony, vibe, infinity kullanırsan ses alabılırsın baya bi:) 2takım compenant +4kanallı anfi ve bır sub bas tam olur |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
umutgenel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umutgenel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Woofer istemiyorum şu anda ve merak ettiğim konu amfisiz komponentleri kullanabilir miyim ? En azından bir süre amfi alana kadar
|
|
Umut Genel
206 1.6 XT 2001 |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
TAbikide kullanırsın bende Rd-8400n indash teyp var arkada 50 lik 2 tane pıoneer komponentler var :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umutgenel
Eyvallah hocam sağolasın :) |
|
Umut Genel
206 1.6 XT 2001 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |