![]() |
|
benzin kokusu ve sızıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2015 Saat 19:56 |
İyi akşamlar arkadaşlar aracım 2002 model 206 benzin +lpg. Araç lpg de iken biraz gaza yüklenince benzin kokusu geliyordu. Bende dışarıdan falan geliyor diye önemsemiyordum. Bugün aklıma geldi arka koltuğu kaldırdım siyah plastik kapagi da kaldırdım bir baktım benzin taşmış. Nerdeyse bir cay bardağı kadar benzinin taşmış olduğunu gördüm. Sorun neden olabilir, kaça mal olur. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Düzenleyen talip206 - 12 Mart 2015 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisi olan yok mu acaba
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
hocam önceden orayı kurcalattınız mı benzin pompası ve şamadıra var orda
onceki sahibi pompayı değiştirtmiştir belki usta adam gibi sıkamamıstır aparatı var onla sıkılıyor ve baya sağlam sıkılması lazım arabanın ıcı kokmasın diye
|
|
![]() |
|
Ben aracı yeni aldım sayılır. önceki sahibi ne yaptı bilmiyorum.sıkılmadı gereken yer neresi koltuğun altındaki siyah yuvarlak kapak mi. O kapak oldukça kolay çıktı.onun içindeki çukurda benzin pompası var galiba orada benzin vardı bir cay bardağı kadar.normalde orda benzin olmamasi gerekiyor galiba |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
o siyah kapagın altında beyaz bir plastik var şamadıranın kafası o onun sıkılması gerekıyor 10 sanıyelık iş 3 gen bacaklı bir aleti var olsa sanayıde sıktırırsınız beleşe
|
|
![]() |
|
İnşaallah öyle birseydir yaaa. Yoksa şamandıra da borularda çatlak falan olursa benzin pompası falan değişmesi gerekiyormus. Oda orjinali bayağı pahalı
|
|
![]() |
|
dışarda 2 tane boru var hepi topu dısarı sızıyorsa ya borularda bi sıkıntı var yada samandırada çatlak var silikonla falan hallolmazmı
|
|
![]() |
|
Silikon olayını bende düşünüyorum.ama benzinin kimyasal yapısından dolayı yapıştırıcı türü şeyler işe yaramıyormuş. Tekrar sıkıntı yapıyormuş. Ama silikon olayına bakacağım. İnşaallah dediginiz gibi sikma ile geçer. Yoksa ufak çatlak bayağı pahalıya malolacak.
|
|
![]() |
|
Son durum nedir ?Merak ettim :)
|
|
![]() |
|
Valla bugün yine çıktım yola. Araç lpg de gitmesine rağmen bayağı benzin kokusu geldi özellikle biraz gaza yüklenince. Yarın öbür gün göstereceğim bakalım . O değil benim yarım depo benzin de böyle uçup gitti galiba
![]() |
|
![]() |
|
Şakaya gelmez hocam baktığın en kısa zamanda
|
|
![]() |
|
Bugün sorunu halletim. Usta bi plastiği ve içinden bir parçayı değiştirdi. Yalnız önceden açılmış, bayağı zorlamışlar kapağı tornavida ile dedi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ben yarım depo benzin boşa gitti diye düşünüyordum meğer gitmemiş
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |