![]() |
|
307 SW TAVAN PERDESİ SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blue_06a ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 15:25 |
Herkese ıyı gunler dılerım bı hevesle aldıgım 307 sw nın tavan perdesı arızalandı sıkışma nedenı ile 3 parca olan perdenın 2 sının tırnakları kırılmış(cok basıt bı parca 4 cm lık kızaklı bır plastık) yaptırmak ıcın ustaya goturdum ama o tırnaklar yalnız basına satılmıyomus 3 perdeyı komple tırnaklarıyla almam lazımmış buda 3100 lıra tutuyo. ıkıncı elı yan sanayısını bulamadım ne yapmam lazım bır fıkrı olan varmı yardımınıza ıhtıyacım var saygılar tesekkurler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase numaranın son 8 hanesini pm veya gokhan@peugeotturkiye.com a mail olarak gönder ne yapabiliriz bakayım.
|
|
![]() |
|
blue_06a ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
tesekkur ederım pm den mesaj attım sıze saygılar.
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Gecmis olsun
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
tesekkurler dusmanımın basına gelmesın cok beter bı işmiş.
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
3 parça tek tek de satılıyor. Set halinde alma zorunluluğu yok diye biliyorum.
Düzenleyen kuantum - 13 Mart 2015 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
Ankara da sormadıgım yer kalmadı tek vermıyolar hurdacılara bıle gıttım :(
|
|
![]() |
|
alper206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Arkadaşlar merhaba,
Bende yaklaşık 1 ay önce 307 sw pack aldım, ama tavan perdesi sorunu bende de var hem kumaşları mahvolmuş hemde birbirine geçen tırnaklar kırılmış, istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer varmı?
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Size lazım olan parçalar, kızak içersinde perde ile birlikte gidip gelen beyaz/krem renkli plastik parçalar mı? öyle ise size kaç adet lazım? Servis te 12 adet'li olarak satılıyor bana 8 adet lazım size 4 adet yetiyorsa ortak alıp paylaşabiliriz.
Düzenleyen palet - 01 Mayıs 2015 Saat 11:40 |
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
o parcalardan mevcut satılıyo benım dedıgım parca sıze lazım olanın takıldıgı yer.
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Aradığınız parça perde ye monte değil , sökülebir özellikli bir parça ve perde den ayrı olarak satılabileceğini düşünüyorum. Kolay gelsin.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
eneserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eneserhat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba, benim 307'imin de perdenin bezi kenarından açıldı. Perdeyi açıp kapattıkça üzerindeki bez geriye doğru sıyrılıyor. Acaba çift taraflı bant ile yapıştırsam olur mu? Mekanizma değil de üzerindeki bezin sorun çıkarması...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
çift taraflı bant yerine kaliteli bir yapıştırıcı ile yapmanız daha iyi olacaktır. tabi yaptırıcıyı bol kullanmayın. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |