![]() |
|
Dijital Klima SESLİ Çalışıyor "307" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 04:52 |
|
2006 model 307 SW'mdeki dijital klima sesli çalışıyor. Aslında klima da değil, normal bildiğin kalorifer üflerken de 2. seviyede üflerken sesli çalışmaya başlıyor. Ses fandan geliyor gibi. Çözümü var mıdır?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
süreklimi aynı ilk baştamı öyle çalışıyor
|
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
Arabayı yeni aldım. Aldığımdan beri aynı. Daha önce aynı modelin analog klimalısını kullanmıştım, böyle sesli değildi. |
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
En azindan calisiyo;) bizimki dijital ekran acik calisiyo isiklari yaniyo fanuflemiyo donduk sguktan
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
sabah sabah güldürdün beni ![]() hayata hep pozitif yönden bakman dileğiyle.. ![]() |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
eger calıstıgı halde uflmıyosa dıreksıyon altındakı soketten kaynaklıdır uyduruk bı soket oldugundan bozulabılıyo . hocam sizin sesde buyuk ıhtımal ondan gelıyo
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
yani direksiyon altındaki kalorifer motorundan ses yapar bazen bende de yapıyo soğukta ama sonra geçiyo 5 saniye sonra . yazında cok calıstıgında ısınmadan dolayı soket arıza yapıyo calısmıyo yenı kablo lehım kendıne gelıyo :D
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
Hep gulersiniz insallah |
||
![]() |
||
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
klima fani kirila biliyor zamanla oda dönme ile birlikte ses yapiyor serviste fani komple satiyorlar gereksiz satin almak eger fandaysa cikartir fani kirilan yeri japonla yapistir hic bir sikintin kalmicaktir
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Hiç mi çalışmıyor... 5 dk çalışıp kapanıyorsa ben çözüm buldum... :)
|
||
![]() |
||
|
Hallettik abicim sagol kontak termigi yanmis oyuzden mis termiu degistik bi sorun kalmadi sukur |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |