![]() |
|
El freni lambası ve uyarı sesleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umutgenel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umutgenel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2015 Saat 22:33 |
Arkadaşlar merhaba ,
Aracım 206xt aracımda bir kaç haftadır kontağı kapatınca ( farlar teyip herşey kapalı) uyarı sesi veriyor. Üç kere bip sesi veriyor ve bu sesin tonu far uyarısından farklı. Acaba bu neden olur ? Ve bugün de el freni ışığında problem yaşadım El frenim ve frenlerim çok iyi olmasına rağmen bugün el freni ışığımda yanıp sönmeler oldu sanki temassızlık gibi , ancak bi kaç arkadaşa sorunca frenlerden kaynaklanıyor olabilir dediler. Sizce bu sorunların sebebi nedir ? Keyfimi kaçırdı fazlasıyla.. |
|
Umut Genel
206 1.6 XT 2001 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hidrolık eksik olabilir ondan kesik kesik yanar sese gelince orj teyıp degilse kontak tapadıktan sonra tayıpten ses geliyor benim ki öyle mesela
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontağı kapatınca 3 kere bip sesi akü bitiyor uyarısıdır. Muhtemelen akü zayıflamış artık.
Yolda giderken el freni ışığı ve stop ışığının yanmasi fren hidroliginin azalmasından olur. Genelde yokuşlarda rampalarda yapar. |
|
![]() |
|
umutgenel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umutgenel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim , akü olayını şimdi duydum .. Diğer sorun ise tahmin ettiğim ile aynı demekki
|
|
Umut Genel
206 1.6 XT 2001 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |