![]() |
|
307 sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2015 Saat 22:07 |
bende dün yaşadım aynısını akü bozulmuş devamlı şarjdan dolayı ibreler sapıtmıştı yeni akü aldık düzeldi şükür 160 tl sıkışmış:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşın da dediği gibi konjektörden kaynaklanıyormuş yani.
|
|
![]() |
|
semih.404 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.404
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun çözüldü arkadaşlar sarj dinamosu fazla sarj ediyormuş bilginiz olsun
|
|
![]() |
|
semih.404 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.404
Teşekkür ederim sağolun akşam tekrardan gidicem tamirciye bunlarıda söylerim
|
|
![]() |
|
ondoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarj dinamosunun içindeki konjektör denilen parçadan olma olasılığı var. Oto elektrikçide İşçilik dahil 100₺ ye değiştirtmiştim. Ölçüm yapıldığında sorun yok deniyordu. Ben yinede forumlardan edindiğim bilgi ile ısrarla değiştirttim. Arabanın bu tarz arıza lambası, devir saati gibi tüm sorunları düzelmişti.. İnşAllah yanlış bilgi verememişimdir. Geçmiş olsun, kolay gelsin, İnşAllah.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.404
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
sanırım alternatör bir aktırın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.404
[IMG]http://hizliresim.com/WV81WY]
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |