![]() |
|
Bakım hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2015 Saat 23:52 |
Arkadaşlar arabayı 12 bin kilometre dir kullanıyorum.Aracı aldığım şahıs hepsını yaptırdım demişti standart filtre ve yağ bakımlarını yaptırmayı dusunuyorum ekstradan lpg içinde yaptırmayı dusunuyorum erkenmidir fikirlerinizi bekliyorum
Yazmayı unutmusum bujileri falanda değiştirmeliyim bide neler yapabilirim daha baska arac 175 binde Düzenleyen vpro - 04 Mart 2015 Saat 23:53 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her 15 binde lpg filtresinin değişmesi gerekiyor. Triger setinin değişimini de kontrol edin. En son ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız değiştirmekte fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |