|
lpg beyni antifriz kaciriyor.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrercmrt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2015 Saat 01:17 |
aracimda lpg beyninden antifizi kacagi vardi son zamanlarda bi antifiz eksiltiyordu ve tupe ilk gectiginde gaz yemiyor bunun antifiz kacagi ile alakasi olabilirmi ?[URL= ][/URL]
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lpg beyninden antifriz kaçağını ilk defa duydum açıkçası.
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg beynının su gren kısmında conta var bu conta bulunmuyor cıkmalardan temin edilebilir birde tam olarak nerden kacırıyor boru gırışlerlndense orıngleri degişebilir gövdedense yenisi veya dedigim gibi cıkma contası beyın markası nedir brc de yedek parça var dıye biliyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben boru girişlerinde olduğunu sanıyorum sorunun aynısı bende de vardı 50 liraya halletmiştim.
|
|
emrercmrt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
|
|
|
emrercmrt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
|
Su kaciran yer burasi beyler
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orınglerden kacırıyor önemli bişi degil lpg ciler halleder
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |