![]() |
|
Koltuk Altındaki Kablo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 Saat 14:59 |
|
Arkadaşlar airbag lambası yanıyordu diye arabayı altüst ettim o hatayı çözemedim ama şoför koltuğunun altında iki tane kablo boşta gördüm aklıma emniyet kemeri uyarısını kesmek için koparılmış olduğunu düşündüm (arabada bu uyarı özelliği olduğunu da bilmiyorum) acaba nedir akşam gidince resmini çekerim lazım olacaksa bi çözüm bulabilirmiyiz buna acaba yoksa airbag lambası o kablolardan dolayımı yanıyor
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
![]() |
||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ARACINDA KOLTUK VE TAVAN AİRBAGİ VARMI |
||
![]() |
||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
var ewet 8 airbag olarak geçiyor
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
MUHTEMELEN KOLTUK ALTINDAKİ SOKET YEŞİL 3 PİNLİDİR KOLTUK VE TAVAN AİRBAGİNİN SOKETİ OLABİLİR BAZEN SOKET SIKINTI YAPIYOR KESİP DİREK EKLENİYOR BELKİ EKİNDEN CIKMIŞ OLABİLİR
|
||
![]() |
||
|
acaba bendeki araçta emniyet kemer ikaz kablosu olabilir mi ötmüyor çünkü ama panelde de emniyet kemeri lambası olmadığı için olmayabilir diyede düşünüyorum ben en iyisi akşam foto çekip atayım ayrıca airbag lambası yanıyor diye buradan başka bi arkadaş direksiyon altındaki kutuyu açıp soketleri söküp takmamı söylemişti yapmıştım onu ama lamba direk sönmedi 10 dakika sonra stop edip çalıştırdığımda söndü ama 5 saniye sonra tekrar yandı bu olay 2 defa oldu yanıp sönme olayı demekki o koltuk altındakindende olabilir. ama oto elektrikçi bilgisayara bağladı com2000 hatası weriyor dedi.
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
SOKET RENGİ AKLINDAMI
|
||
![]() |
||
|
hiç hatırlamıyorum valla akşam resim çekip atsam olurmu?
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
05358461001 VATSAPTAN AT KEYİFSİZİM EVE GEÇİYOM
|
||
![]() |
||
|
Tamam hocam kaydettim ewe geçince atacağım hemen
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
|
muhtemelen airbag sargısında bir sıkıntı var.
|
||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||
![]() |
||
|
Airbag sargisi derken nasil oluyor :) |
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |