![]() |
|
Ruhsat Gelmedi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2015 Saat 13:37 |
Arkadaşlar 18/02/2015 tarihinde araç satışını eşimin üzerine aldım eşimin kaydı konyada olmasına rağmen noterde verilen geçici ruhsatta tekirdağ trafik şubeden alınabileceğini yazmıştı trafik sigortasını yaptırdım ama oradan almam gerektiğini söylediler şimdi nasıl olacak ptt ewe getirse eşim ewde olmayacak başkasınada teslim etmezler burada trafik şubeye gidip çıkartabilirmiyim acaba?
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
mami78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 2 hafta önce araç aldım.Verdikleri geçici ruhsatta 15 gün içerisinde istediğiniz trafik şubeden alabilirsiniz ve 1 ay içinde alınmaz ise adrese en yakın olan şubenin ismini yazmışlardı.Size en yakın şubeye gidip şansınızı deneyin derim.Almanız gerekir diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin kadariyla satisin yapildigi yer trafik amirlige bir hafta icersinde gidilip alinmadigi takdirde ruhsat sahibinun ikamet adresine gonderiliyor. Kendisinin olmasi sart degil bir yakinida imza karsiligi alabiliyor.
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hallettik gidip biraz kovalayınca nerede olduğu çıktı ortaya kendisi alması gerekiyor dediler ben gittim kabul etmediler eşimi goturmek zorunda kaldım
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |