![]() |
|
ECU FAST |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 20:16 |
racıma yazılım yaptırmak için malatya şubesinden fiyat aldım..2 ay sonra
fiyat yükselmişti..bende diğer bayilerden fiyat aldım..hepsi
birbirinden farklıydı...bende genel merkezi arayıp soruşturdum...Genel
merkez (ist) belli bir bedelin olduğu , bayiler kota doldurmak için
belli miktar indirim yapabildiklerini söyledi...sonra kampanyaları takip
etmemi söyledi..bende kampanyaları takip etmek için face
izliyodum...Malatyadaki bayi benim adımı nereden öğrenmişse ; sosyal
paylaşım sitesinden, senin arabanı yapmam...normalin on katınıda versen
yapmam..yazmış...bende yine merkezi aradım....Sonuç ben onlara mecbur
değilim, bi sürü firma var...istediğime beyni söküp yollarım...Ama
bunların fiyat tutarsızlığı ve hakkını arayana böyle davranmaları hoş
değil....
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu yazan yetkili servis mi?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Macera ariyorsunuz hocam,
Hepsi merkeze bagli bunlarin. Fiyatlar islemi yapanin haddinde. Ister 10der ister 100 der. Cunku sizin gittiginiz bayi ana bayiden tek fiyata alliyor yazilimi gerisi onun kar marjina kalmis. |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence yazılım yerine box taktırın performans olarak yazılımla arasında çok bi fark yok aracı satarken çıkarır aldığınız araca takarsınız ben race chip kullanıyorum çok memnunum duman atma olayıda yok bi düşünün derim
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
box da var elimde..ama takan usta yok...1.4 hdı lerin enjektör soketi ulaşılamayacak yerde...su boruları izin vermiyor...velhasıl soketi sökemedik...
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Valla abi yazilim atcam diyosan bide pasaoglu diye bir firma ama sizin orda subesi var mi bilmiyorum
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
enjektör soketine değil rail sensörünün fişini çıkarıp box un fişini takacaksın oraya. boxun diğer fişinide rail sensöründen söktüğün sokete takacaksın ama o sensörün yeri baya bi zor yerde. ben tamirciye taktırdım adam sol ön lastiği söküp ordan taktı çünkü üstten takmak için birsürü parça sökmen gerek
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
box u taktıktan sonra araca birde intercooler taktırmanı tavsiye ederim yoksa zengin karışım hatası verme ihtimali yüksek olur
|
|
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
aracının beynini sök ya mehmet gazihana ya da vmax ümite gönder. ümit ankarada gazihan istanbul'da .
gözü kapalı yazılım atarlar. vmax ümite yollarsan. opelim.net'ten Fætih nickli kullanıcı yönlendirdi dersin. box işine girme sıkıntılı chip en iyisi ;)
Düzenleyen fætih - 25 Şubat 2015 Saat 13:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |