![]() |
|
amerikan park ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 00:50 |
Merhaba 206 2005 xdesign aracima amerikan park taktirmak istiyorum fakat konunun acemisiyim fiyat ve ne tü . Marka olmasi gerekir ayarlanabilir olanlarida varmis sanirim fikirleriniizi bekliyorum arkadas lar
|
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilader boşa taktırma ben taktırdım muayeneden geçmiyor....sinyal yanıp sönerken gunduzse belli olmuyor....fiyatı internette 15 tl ye var....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 10-15 tllik ayarsizlardan var hicbir sıkıntı olmadi daha nasil yandiginada bakabilirsiniz aracin konusundan
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
mami78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Benim aldığım araçta vardı Amerikan park.Söktürdüm.İyiki söktürmüşüm farın üstündeki plastiği eritmiş.Bunlar zamanla ısınarak oldukları yeri yakıyorlar.Dikkat edin.
En güzeli park lambalarınızı turuncu ampülle değiştirin.Dertsiz tasasız :) |
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Tskler arkadaslar 2017 subata kadar muayene derdim yok :)
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() Durusu boyle ben bunu takali yaklasik 6 ay civari oluyor ve sabah oglen aksam araca ne zaman binsem parklari acik gezerim hicbir sorun olmadi. Bunlar ucuz modullerden goruntusude hos ama karar sizin :) |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
SAKIN AMA SAKIN NETTE BULUNAN AMERİKAN PARK KİTLERİNDEN ALMA ..
O KADAR DANDİK MALKİ EN İYİSİ ELEKTİRİKÇİ KENDİ YAPIYOR BENDE NETTEKİ O DANDİKLERDEN ALDIM FARA TAKTIK 10 DAK YANDI ATEŞ GİBİ OLDU HEMEN GERİ VERDİM SONUÇTA ELEKTİRİK AMAN ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
ARKADAŞLAR PARK AMPULU KÜÇÜK BİRŞEY NORMALDE SİNYAL YUVASININ ORDA SİNYAL AMPULUNE GELMİYECEK ŞEKİLDE PARK AMPULU İÇİN DELİK AÇIN VE PARK AMPULUNU ORAYA TAKIN BEN ÖYLE YAPTIM SADECE MATKAP VE SİLİKON GEREKLİ YADA ÇİFT TARAFLI BANTTA KULLANABİLİRSİNİZ
|
|
change
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() AYNEN BENİM ELEKTİRİKÇİDE ÖYLE YAPTI HEM SAĞLIKLI HEMDE KİTLERDEN ÇOK DAHA İYİ IŞIK VERİYOR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
YANİ MANTIKLI OLANIDA BU ISINMA YOK SONUÇTA İSTEDİĞİN KADAR AÇIK KALSIN BİYERLERİ ERİTİP YAKMA DERDİDE YOK :)
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |