![]() |
|
sticker lazim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 00:24 |
Adminler pejoturkey stickeri istiyorum nasil yapariz ? :)
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer yollama gibi bi durumunuz olursa bende talibim :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
bende istiyorum mümkünse
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Konusu vardı forumda araştırın. '' Sticker isteyenler buraya '' Gibi bir başlığı vardı konunun.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu hafta sonu hazırlatmaya çalışayım hazırda yok
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
gökhan bey mümkünse bende istiyorum.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Baya talip geliyo bi başlık olusturulursa veya eski baslik kullanilirsa herkesin görmesi saglanir baya da kişiye ulasiriz. Yolda gittiğim de bütün pejolara bakıyorum acaba bu bizden mi bu bizdenmi diye
![]() |
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
![]() ![]() ![]() ![]() |
O eski konu basligi olan sticker isteyenler buraya basligina da yorum yazdim ama sonuç alamadim.Admin bey halledersiniz seviniriz sticker olayini diğer arkadaslara ve bana :)
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
AYNEN ARKADAŞLAR BENDE ESKİ KONUYA YAZMIŞTIM BULUP BENDEN SONRA 2 SAYFA DOLMUŞ İSTEYEN ÇOKTU AMA GELMEDİ BENDE REKLAMCIYA SÖYLEDİM KENDİM YAPTIRDIM ARACIMA BU SİTENİN AMBLEMİNİN RESMİNİ VERDİM (ABLEM) PEUGEOT TURKEY FUN CLUB (AMBLEM) YAZDIRDIM RENKLİ DİJİTAL BASKI OLUNCA 20 TL ALDI AMA OLSUN ARKA CAMA YAPIŞTIRCAM ŞİMDİ YAPIŞTIRDIKTAN SORA RESİM YÜKLEMEYİ ÖĞRENEYİM KOYUCAM :)
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |