![]() |
|
focus, auris, 308 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 20:59 |
Selam arkadaslar aslanimi ankaradan sezer arkadasimiza sattim. Hayrini gorsun Allah kaza bela vermesin pisman etmesin. Su an arac arayis icerisine girdim. Bir yandan maddi olarak cok zorlamadan elimdeki parayl14-17 bin arasi bisi mi alsam yoksa biraz bekleyim 28-33 arasi birsey mi alsam karar veremedim. 28-33bin arasi ne almaliyim. Ve hangi donanim versiyonu. Dizelden korkuyorum acikcasi hele ki 100bin km gecmis olunca. Hic dizel kullanmadim ama kulaktan doyma oldugu icin yanasasim gelmiyor. Sizcehangisine yoneleyim?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun. Bende focus ghia dizel var 2006. Yeni sattım. 200bin kmde. Eğer bakımlıysa hiç bir arabadan korkma derim. Hatta bakımsız lpgli arabadan daha çok korkmak gerek. Focusa gelince, çoook güzeldi, asker arkadaşım arayıp zorla satın aldı benden. Teslimat kısmetse haftaya.
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Seni yakinen takip ediyorum zaten :) senin fikrin benim icin onemli focusuda biliyorum mersinden almistin herhalde
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
o bütçeye özellik olarak 308 den memnun kalırsın.
dizel olarakta 100 bin altı temiz bir dizel 308 bulursun o paraya. bakımlarını düzenli yaptırırsan sıkıntı çıkmaz. bende 308 bakıyorum çünkü aynı bütçete focus ve aurislerin özellikleri az. o yüzden ikisini eledim 308 takipteyim.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Vay be meşhur olmuşuz :)
Faruk 308 kaç modeline bakacağız o paraya? |
|
![]() |
|
Seviliyorsun :) peki 308 de torsiyon muhabbeti devam Ediyor mu?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
308 ler gerçekten güzel bakımlı bi tane bul kaçırma , burda arkadaşım focus aldı bindik gezdik çekiş falan focuslarda çok güzel araç
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
308 ve focus un dizel motoru ayni. Bakim periyodu ve motor durunlari onemli. 70binde de hata verir 270bindede.
Toyota nin motoru 1.4 maalesef. 2.2 dcat pek yok. O yuzden performans beklemeyin pek. Dizel alacaksanizda 2008 sonrasi dizel alin toyota da. Benzin konusunda tek toyota derim. Hem lpg uyumu hem saglamligi acisindan japon motorlari tek. |
|
![]() |
|
Illaki dizel olsun demiyorum ilk tercihim benzinli olmasi.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Focus un gerek ilk kasası gerek ikinci kasası çok hoşuma gidiyor. Gerçektende bastın mi gidiyor. Bugün bile çoğu yeni aracın yol tutuşu focus a yaklasamiyor bile. Bide hechbek olursa tadından yenmez
![]() |
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facus parça yönünden de üzmez ancak donanım olarak 308 daha donanımlı
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
arkadaşlara katılıyorum,
focus-307-407-308 1.6 hdi 110 luk motorlar aynı ama 308 deki donanım malesef aynı bütçede focusda yok. birde motorlar aynı olmasına rağmen focus un yalıtımı iyi değil ve içeri çok motor sesi girmekte pejolara göre. diğer konunada yazdığım gibi temiz 100 bin altı 308 ler var sahibinden de.
35-40 bin liraya baktığın sınıfta alınabilecek model ve donanım olarak cevap veren pejodur. aynı özelliklere motora git wv de 10 lira koyar üstüne. |
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Donanim olayina katiliyorum en az paraya en donanimli araba peugeout grubu. Peki donanima bakmasak tercihiniz ne olur
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
dizel istemiyorsan şahsi fikrim focus hb olur bagaj hacmi büyük araçta büyük tipide güzel tercih edilebilir.
|
|
![]() |
|
aurisler de güzel fakat 308 e göre fiyat yüksek donanımı düşük.
benzinli auris dersekte çok yakar,lpg taksan çekiş de düşer yakıtta ama çekiş en önemlisi. focusunda dizeli pejoyla aynı ama oda fiyat olarak yüksek donanım düşük,motor sesi içerde çok fazla ve motor aynı olmasına rağmen yakıtta yüksek pejolara göre. dizel kullanan arkadaşım 1.6 lpg liye geçti yakıt aynı dizelle ama çekiş kötü diye geri satıp dizele döndü. zaten bir kere dizelin tadına vardımı insan lpg ye bulaşmaz. ille benzinli diyosan da lpg taktırmayacaksın ya da 2.0 motorlulara lpg taktıracaksın kalitelisinden. ben alım satım yakıt performans olarak dizel 110 luk ya da euro 5 112 lik 308 diyorum. bu üç model arasında kalmıştım bende ama sonuç olarak 308 de karar kıldım önümüzdeki aylarda alacağım bir 308. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |