![]() |
|
Ankara'da Kaporta Boyacı Önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 18:27 |
İyi forumlar, 206 aracımı komple boyatmak istiyorum. Ankara'da tanıdık bildik işini güzel yapan kaportacı boyacı önerilerinizi almak istiyorum. Fiyat bilgisi varsa onu da söyleyebilirsiniz.
Aracım da bu konuda mevcut, http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37467&title=para-harcamaya-deger-mi Düzenleyen Samet Çetin - 22 Şubat 2015 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şaşmazda çok iyi bir kaportacı ve boyacı tanıdık yerim var ama adres olarak veremem bilmiyorum çünkü şaşmaz tarafına yakınsanız ya da biliyorsanız oraları , bi şekilde tarif edebilirim.
|
|
![]() |
|
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefonu filan var mı hocam fiyat alabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sasmazda bulut oto Var. Buyuk bir firma cok guzel.is yaparlar ama hakkini da alirLar. 1. Caddeden cikarken soldan 4. Sokakta galiba net hatirlamiyorum ama. Buyuk gri tabelasi var ustunde kron bulut yaziyordu.
Boyaci musa derseniz yine soylerler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Tamamdır hocam teşekkür ederim yarın bir turlayacağım oraya da uğrayıp fiyat alayım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Güncel
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
istanbul yolu erciyes işyerlerinde erkay peugeot var hocam.
özel servis. kaporta boya da ustaları baya tecrübeli. bi oradan da fiyat alın. telefonu pm atıyorum size. boya ya gelince de bence boyatmayın.
boyalı araç satılırken çok nazlanıyor. satıp boya parasına başka araç da bakabilirsiniz. tercih sizin. Düzenleyen Faruk - 23 Şubat 2015 Saat 16:01 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Merhaba, şaşmazda ezberci oto var satılmış usta fiyat al ve benim selamımı söyle ne gerekiyorsa yapar memnun kalırsın, telefonunu özel mesaj ile gönderdim size...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |