![]() |
|
Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2015 Saat 21:02 |
Bugün servise götürdüm rutuş yaptılar.Uzaktan çok dikkat çekmiyor ama yakından rutuş olduğu aşırı belli oluyo.Boyatmak da istemiyorum o kadarcık yer için oraya uygun bir logo önerebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttan beyazı çıktı ise muhtemelen boya derin çizilmiştir.pasta cila ile geçmez.ya çok iyi rutuş boyası kullanacaksın yada boyatacaksin maalesef. Keşke sünger falan kullanmadan önce ilk olarak izi çıkartmak için pasta kullansaydın.
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vernik atılmadan rutuşla hallolur mu acaba?herhangi yetkili servise gitsem halleder mi?
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Rutus boyasi alip duzeltebilirsin sanirim gerci gormek lazim gecmis olsun
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Şu an yok maalesef ama yarın ilk iş çekip atmak olacak,çok teşekkür ederim sinik küçük mide bulandırır o hesap beyaz beyaz çıktı tırnakla hissedilen cinsten pasta da yaptım ama kar etmedi.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotograf var mi sercan gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Merhaba değerli forum üyeleri,bugün 206 aracımın bagajdaki logolarını sökeyim derken bi halt ettim sormayın.206 logosunu başarıyla sökmeyi başardım ancak izi kaldı malumunuz onu çıkarmak içinde sıcak su dur wd40 dır kolonyadır baya uğraşmama rağmen sonuç alamadım.O an elime bulaşık süngeri geldi bi deniyim dedim demez olsaydım o kısımların boyası çıktı resmen şu an iğrenç bi görüntüyle karşı karşıyayım.Pasta da sürdüm ama işe yaramadı.Ne yapmam gerekir rötüşle falan hallolur mu yoksa boyatmak mı gerekir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |