![]() |
|
206 kalorifer isitmiyor(dijital klima) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 22:44 |
S.a 206 roland garros aracim dun kolorifer petegini degistirttim kacak yuzunden takilan yeniydi ama orjinal olmadigi icin sorun cikartti orjinal valeo takildi fakat kalorifer yeteri kadar sicak vermiyor ilik denilecek sekilde sorun nerde olabilir yardimlarinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A.s benzer bir sorun yasamistim kalorifer soğuk ufluyordu sebebi ise devirdaim su pompasi degistirdim triger seti ile birlikte sorun halloldu kontrol ettirin muhakkak hararet yükseliyor mu
|
|
![]() |
|
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararat 100 e yakin konumda fan acip 90 a dusuyor ama uzun yolda 120 lete kadar ciktigi oldu usta duzeldi dedi ama uzun yola cikmadim yani yukseliyor diyebiliriz
|
|
![]() |
|
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
bende RG sahibiyim bahsettiğiniz gibi hararet yükseldi durduk yere kısa bir süre sonra kalorifer soğuk üflemeye başladı.
Ertesi sabah baktım ki araçta su kalmamış . Su ekledim hararet sorunu gitti ve kalorifer sıcak üflemeye başladı. Çözüm basit oldu ama atlattığım tehlike çok büyüktü sizde suyu kontrol edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Aracinkalorifer radyotorunu yeni degistirdigim icim hergun kontrol ediyorum suyu tamam hemde bi sabah bi aksam bakiyorum
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Sorun buyuk ihtimal devirdaim de
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Peteği değiştirirken döşü süktü mü acaba nasıl yaptırdınız?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Devirdaime de baktirayim
gogus sokulmedi vites konsolunu soktu usta sadece |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |