![]() |
|
devrin düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 13:11 |
Arkadaşım selam;
Benimde 206 roland garros var aynı problemin bi benzerini bende yaşadım zamanla araç çekişten düşmeye de başladı götürdüm tamirciye bobin arızası olduğunu söyledi ara pancar motoru gibi ses çıkartıyordu bobini değiştirince çalıştı arkadaşlarında dediği gibi önce bi bağlat bakalım ondan ziyade şudur budur diyene yaptırma.
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende merak ediyorum. bende de var araba soğuyunca sorun yok. bu aralar kar kış sorun yok ama havalar ısınınca tekrar ortaya çıkacak sanırım. takip.
|
|
![]() |
|
mican69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Nasipse yarın baktırıcm bi aksilik olmazsa cvp için teşekkürler hocm
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
hocam benzer bir sorun bendede vardı arac rölantite devir düsürüyor yada istop ediyordu ama yüksek devirde sıkıntı olmuyordu cihaza bağlandı ve emme manifoldu basınc sensörümü öyle birsey arızalı cıktı cihaza bağlattım 70 tl ye değiştirdim düzelmisti
2. olarakta benzin pompasını kontrol ettirin cihaza bağlamak en garanti Düzenleyen vpro - 19 Şubat 2015 Saat 14:33 |
|
![]() |
|
mican69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Arkadaslar 2001 model 1.6 xt 84.000de 206 var aracı calıştırdıgımda devır dusuyor ve stop edecek gıbı oluyor(baskı balata yenı degıstı-bujı kelebek bogazınıda kontrol ettırdım sorunyok)sıze danısmk ıstedım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |