![]() |
|
Acil yardım arkadaşlar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BatuhanAkgün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanAkgün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 19:58 |
Herkese merhaba;
106 quick aracıma 3.5 spor yay taktım 1 gün güzelce gezdim yol tutuşu süperdi hatta daha sonra gaza yüklenince araba kafa gezdirmeye başladı akstan belli gazı kesince sallama kesiliyor rot balansçıya götürdüm aynı şeyi dedi çıkartıp orjinal yayları takıcam peki neden böyle bişey yapar piyasada bi sürü bu şekilde araç var acaba yay değilde coil overla yapsam bu sallama olayını yaparmı çokta güzel duruyor araba orjinallerini takınca yine çirkinleşecek bi yardımcı olurmusuunuz |
|
![]() |
|
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum sallama yapması normal değil bendede var ama hiçbir sıkıntı yaşamadım yayların markası nedir ?
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Lastiklerin genis tabnsa oynar araba yolda yaylardan olacagini bande sanmiyorum onveki arabamda nerdeyse yerleri supuruyordu tampon hic bi sorun yasamadim
|
|
![]() |
|
BatuhanAkgün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanAkgün
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaylar apexi ama 1 gun nerdeyse 100 km yol yaptım hiç bi sorun yoktu daha sonra oldu acaba akslarda bi sorun vardıda yayları takınca mı ortaya çıktı lastiklerim 185\65\14
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanAkgün
Akslar gitmiş ya
Düzenleyen BatuhanAkgün - 19 Şubat 2015 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Gecmis olsun öncelikle Sorun neymiss yani tam olarak neden kaynaklii Düzenleyen koray206rg - 19 Şubat 2015 Saat 20:05 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
çok alakalı değil ama hakkaten şu konu başlıklarını çok acil adıyla açmasak da konu içeriğini açıklayan kelimeleri kullansak daha iyi olacak. geçenlerde moderatör de bu konudan bahsetti ki haklı bence çünkü diyelim bu sorun hakkında arama yapmak istesek konu başlığı çok acil diye dikkat bile çekmeyecek . burası aynı zamanda elekktronik bir kütüphane sonuçta aradığımızı bulmak önemli.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanAkgün
Aksların durumu pek iyi değilmiş yayları takıp kastırınca problemi
Çıkardığnı soyledi usta
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Gaza basınca sallamayı aks lalesi denen bi parça var o yapar bi sor bakalım belki sadece o bozuktur.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |