![]() |
|
Aracıma Neler Yapabilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan Kayış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan Kayış
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 01:38 |
Merhaba, aracıma cam filmi, spoiler, led park, 8000K beyaz far ampülü, led plaka ışığı, ön tampon lipi gibi parçalar ekledim sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim abartıya kaçmadan ? Örneğin ayna ve spoileri siyaha kaplatmak nasıl olur sizlerin bilgisini alırsam memnun kalırım sagolun.
http://hizliresim.com/22rgZL http://hizliresim.com/YvDBqj |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
çıtalar, ayna kapağı vb.piano black siyaha boyatmak yada kaplatmak güzel gösterir
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Furkan Kayış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan Kayış
Jantlarında siyaha çevrilmesi çok boğarmı acaba sizlerin fikrini aliyimki gereksiz cirkin bisey cikmasin ortaya
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Benim siyah. Piono black. Kendim boyattim. Çok ta güzel yaptılar. Ama evet araç pis kn jantlar kapatiyor boğuk duruyor. Ama araç temiz olunca harika. Kreperleri ve fren diskinin etrafinida kirmizi veya sariya boyattinmi miss. 17"çok kollu o.z jantlarim var. Yakisiyor ama yoruyor araci
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaliper kapaklaribi kırmızıya boya , Çitaları siyah yerine aracın kendi rengine boya .. Benim görüşüm bu sade ve şık olur.
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |