![]() |
|
Radyator suyu tasiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2015 Saat 20:01 |
|
Evet 90 normal deger
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
![]() |
||
niyazi0635 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı niyazi0635
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar hareret göstergesi 90 normal değer değilmi ?
|
||
![]() |
||
niyazi0635 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı niyazi0635
|
aynen berk2309 önemli parça hele yazın kuşadası sıcaklarında sıkıntı yapmasında
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam orjınalden sasmayın 100 lıra fazla verın kafanız agrımaz ben aracımda elımden geldıgınce her parcasını orjınal kullanıyorum hıc sorun cıkmıyo masallah maddı durumunuz ıyıyse radyator onemlı bı parca orjınalını alın derım
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı niyazi0635
|
arkadaşlarım kusura bakmayın hem pegeout markasında hemde forumda yeniyim.o yüzden buraya yazıyorum.radyatörümün değişmesi gerekiyormuş. 150 liraya yan sanayi 260 liraya orjinal valeo su radyatörü var.sizce 150 olan sorun çıkarır mı yaz aylarında. ayrıca valeo olan orjinal mi gerçektende.bu arada aracım 98 sedan 306 xn klimasız modeli. yedek parçayı netten sipariş verebileceğim bi adres biliyormusunuz teşekkürler
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
He pardon sorunum şimdilik duzeldi. Conta yanmasi yada herhangi bi olumsuzluk yok bakildi heryerine kapak saglam demisti ama kapak cokti en azindan simdilik bi sorun yok
|
||
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Yok ben senin için demiştim :) Benim malesef conta yakmıştı senin sorun hallolduysa sıkıntı yok geçmiş olsun :)
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Baska yerde gösterek kesin sonuc elde edin benim sorunum kapak cikti degistirdim hersey normale döndü |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Arkadaslar kapagi değiştirdim inanirmisiniz arabanin sicaklik degerleri bundan 3 ay onceki haline dondu bi kapak bu kadar etkili olabilirmi cok sasirdim
|
||
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hocam radyator hortumları sısıp sertlesıyosa suya yag karısıyosa(suyu koydugunuz yere bakın yag kalıntıları tortuları antfırızde renk degıstırmesı varsa muhtemel contadır
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Arkadaşlar bu fışkırma olayı hararet göstergesi olabillir mi ? Araç su eksilttiği radyatörü değiştirmek için ustaya gösterdiğimde aracın hararet yapmışa benziyor conta yakmış olabilir dedi, suya bakarak conta yanmış olacağını tespit etti ve conta yanmış gerçekten.
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
|
hocam şöyle rölantide iken siz kaputu açın birisi gaza bassın, su fışkırmaya çalışıyor mu diye bi bakın. yani durumu bi izleyin, bakalım neler oluyor diye.
|
||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Kardesim sag tarafinda yaziyo cirt cirt varya onun ustunde bidonla ayni renk |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Abi simdi aldim bakalim bole denicem birde tesekkur ederim |
||
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
Yalçın abi o max seviyesi nerde ben bi türlü bulamıyorum ya :D lamba ilede bakıyom bidonun üstünde göremedim seviyeyi
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Su kabının kapağına baktırdın mı? Genelde sorun kapak contasının yıpranmasından olur. Birde bidon üzerinde yazan min max yazısının ortasında olmalı su seviyesi.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Bugun aracimda ki tapalar hersey degisti sorun hala devam ediyo hersey saglam . olay sudur ki su kabindan su tasiyor bazen dur kalk esnasinda bazen motoru stop edince Bazen hepsini bazen yarisini hic bi anormallik gozukmuyo parcalarda vs vs
olayi cozemiyoruz ve ben surekli araştırıp duruyorum kafayı bozmus durumdayim iyice. Bu konu hakkinda bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirimm . iyi forumlar Düzenleyen koray206rg - 16 Şubat 2015 Saat 21:16 |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |