![]() |
|
Ayna altı power led |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2015 Saat 23:18 |
yani ihtiyacı olan arkadaşı arayıp rıca etse 30 a bile verir fiyat konusunda kımseyı elestırmesek iyi olur işine gelen alır gelmeyen almaz bu kadar basıt....:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen orası öyle ucuz da neden ucuz denmeli bence kalite farkı olabilir mesela peugeot dan örnek valeo marka ne kadar ithal marka ne kadar siz karsılastırın
|
|
![]() |
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi sene önce 99 tl ye space marka xenon aldım arızalı çıktı kargosunuda ödeyip arızalı olanı geri gönderdim tekrar arızalı gönderdiler.Arayıp bunu iade al üstüne fark veriyim sağlam bşey gönder deyincede ana avrat küfür yedim.Tabi iş sonra başka bişekil aldı o küfürü eden bi süre sıvı gıdıyla beslendi orası başka.Her ucuz satanı örnek gösterip bak orda daha ucuza var demek çok doğru olmaz.Tercih meselesidir ucuz olan tercih edilebilir.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Konu dikkatimi çekti bende baktım netten ama dediğiniz gibi değil arkadaslar doğru 10 tl yede var ama ne kadar kullanıslı onu düşünün.Arkadasın saattıgı 6000k zenon 55tl ye suan ki fiyatı ucuzlarıda var ama sıkıntılı da olabilir.Yani ürün kalitesini bilmeden yorum yapmayalım
Arkadas kargo dahil demiş.En yakın bi yere bile 8-9 tl kargo ücreti alırlar.30tl ye almıs olursunuz bence normal fiyatı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Ürün satışa koyarken tek tek bütün internet sitelerini araştıracak değilim ben biçok linke bakıp ortalama fiyat yazdım çalışıcağını garanti ederek.Beyaz eşya işi yapıyorum netten 500 lira fazlasına satıyorum ama benim sattığım rakam normal resmi fiyatı yinede gelip müşteri benden alışveriş yapıyor.Nette her ucuz satana güveni mal alamazsınız bikez alırsınız iki kez alırsınız üçüncüde o mal elinizde kalır güven ve dürüstlül meselesi anlayacağınız.Dediğim gibi ürün satıştan kalkmıştır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Kargoyu düşün rakam 30 a gelmiş olur gönderdiğiniz sitedeki ticaretini yapıyor ben yapmıyor mal olduğu rakamı yazdım zaten kimseye zorla mal da satmıyorum.Bu sitede bikaç kez satışım oldu hatta parasını almadan gönderip çalışıyorsa gönder dediğimde defalarca yanlış anlamayın diyip durup sonrada iğnelemenin anlamı yok.Çok şükür bunun ücretine de ihtiyacım yok.Konuyu yönetim kaldırabilir satmaktan vazgeçtim ürünü.
|
|
![]() |
|
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Outlaw'a katılıyorum. Ama diğer arkadaşı da suçlamıyorum kendisi yüksek fiyata almış olabilir. Almayı düşünen arkadaşlar da artık araştırma yapıp en uygununu alır diye düşünüyorum.
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
SAKIN YANLIŞ ANLAMA MALINI KÖTÜLEMİYORUM AMA BİR FİYAT ARAŞTIRMASI YAPARSAN DAHA İYİ OLUR .
SONUÇTA BURADA HEPİMİZ AİLEYİZ DEĞİLMİ ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kartal-gozu-power-9w-led-lamba-1adet-fiyati-kapi-ayna-ayak-alti-201274094/detayBUNA KARTAL GÖZ DENMİYOR MU ???
BU İLANDAKİ İLE SENİNKİNİN FARKI NE ???
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Bende bakındım nete rakamlar hep bu seviyelerde bu kalitede olanları ki kargo hariç fiyatları bunlar.Yurt dışından getiririm dersenizde takip numarası pek vermiyor satıcılar bu rakamda ürünler için ben 2 ay bekledim gelmesini.Fiyat görecelidir kimine göre pahalı olan kimine göre normaldir. Ürünleri ayna altlarına montaj yapıp elektiriğide tavan lambasından alırsanız kapıları her açıp kapattığınız ayna altlarında lux araçlardaki gibi ışık yanıyor. |
|
![]() |
|
YANLIŞ ANLAMA AMA FİYAT PAHALI ...
BUNLARIN ÇİFTİ 20 TL ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Nerde kullanabiliriz bunları.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Aracım için aldığım hiç kullanmadığım power ledleri aracı sattığım için satıyorum.Ürün sadece çalışıp çalışmadığı kontrol etmek için denenmiştir.Gayet güzel bir aydınlatması mevcuttur.6000 k beyaz led ışıktır.Kargo dahil 40 tl istiyorum.Temsili resim ekliyorum ürün bu şekildedir.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |