![]() |
|
206 Bilgi Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 10:17 |
|
Arkadaşlar merhaba;
2000 model 206 Roland Garros aracım var bu ara eksik gördüğüm herşeye takılır oldum şimdi sıranın bilgi ekranında olduğunu düşünüyorum :) Aracımda orjinal teyp yok sanıyorum bu yüzden bilgi ekranıda çalışmıyor teybin takıldığı yerde bir adet soket var bu ekranın olabilir mi ? orjinal teybi olmadan bunu çalıştırabilmenin bir yöntemi var mı ya da çalıştırabilmek için neye ihtiyaç var. birde bu işlemi Ankara'da kime yaptırabilirim. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ekran teypten bagimsiz calisMasi lazim. En azindan 2003den sonrakilerde boyle.
|
||
![]() |
||
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim aracimda 2000 roland garros orjinal teybi takili degil uzerinde ama bilgi ekrani calisiyor sadece radio ile ilgili bilgileri gostermiyor
Bilgi ekranin tusu basmiyordu onu soktum tamir icin bilgi ekranini. Soketini cikerttim teyip de calismaz oldu tamir ettim taktim calisti yani aralarinda bi baglanti var detayiyi ni bilmiyorum ama |
||
![]() |
||
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|
[QUOTE=ozturksalih38]Benim aracimda 2000 roland garros orjinal teybi takili degil uzerinde ama bilgi ekrani calisiyor sadece radio ile ilgili bilgileri gostermiyor
Bilgi ekranin tusu basmiyordu onu soktum tamir icin bilgi ekranini. Soketini cikerttim teyip de calismaz oldu tamir ettim taktim calisti yani aralarinda bi baglanti var detayiyi ni bilmiyorum ama[/QUOT teşekkürler kardeşim teypsiz çalışıyorsa benim aracımın ekranı arızalı mı sence? ya da çalıştırmak için bir yöntemi varmıdır acaba bire teyp taktığımız yerde bir soket var o diresiyon kumandası olabilir mi. Sanırım ekranın değil
![]() Düzenleyen evilss - 13 Şubat 2015 Saat 13:46 |
||
![]() |
||
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
|
Teypsiz calisiyor kardes teyp yerinde 3 soket gordum 2 si teybin 1 direksiyon kumandasinin tabi net bilgimdegil bende ugrasirken gordum senin bilgi ekrrani arizali buyuk ihtimal ( lehim atigi felan olabilir benim oleydi )
|
||
![]() |
||
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
|
Bende 99 model 206 var sadece saati gösteriyor. Saat dışında baska bilgileride mi göstermesi gerek normalde ?
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
Bendede 2000rg var teyp orjinali degil ekranda sadece saat tarih ve sicaklik derecesini gosteriyo.
|
||
![]() |
||
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
|
Tarih veya sıcaklık filan yok bende acaba kimsede mi yok benimkinde bir sikinti mi var Veya o tarih icin tus filan mi var ???
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
|
?
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
Benim aracta ekran uzerinde sadece iki tane ayar tusu var tarih saati ayarliyo oda baska bi ise yariymu bilmiyorum
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
Aracınız kac model , Ekranınız tek satır ekran mı nasıl birz bilgi verirmisiniz size yardımcı olayım.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
206 van modellerinde sadece radyo ve tarih var di mi sıcaklık ya da yakıt tüketimi yok ? Nasıl bir uygulama gerekir ?
|
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
van lar hakkında hiç bilgim yok hatta neden van diyorlar onu bile bilmem ama Alicilik 'in bilgisi vardır cevap verir sorunuza
|
||
![]() |
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
eyvallah teşekkürler |
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
|
Tek satır ekran 99model 206
|
||
![]() |
||
|
konsol fotosunu çekip gönderirmisiniz ona göre yoruım yapayım
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
|
Şuan aracın yaninda değilim yarin ceker koyarım. Sadece saat var ekranda
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim teşekkür ederim bugün öğle paydosunda söküp bakıyorum inş. gözle görülür bi derdi vardır ve bugün çözerim sonucu paylaşacağım burada |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |