![]() |
|
araba calısmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oflu61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: pendık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 15:10 |
pejo 206 benzınlı arabam var arabam çalışmıyor ve sorunu nu bulamıyoruz volan okuyucusuna baktık yok beyıne baktık yok mar basıyor benzın geliyor araba çalışmıyor bı zaman sonra hıc bısey olmamış gıbı çalışıyor ama dıkkat ettım aracın kontağını açtığında eger arıza lambası yanıyosa araç çalışıyor yanmıyosa araç çalışmıyor arkadaşlar açıl yardıma ıhtıyacım var
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marş basıyor ama arac calısmıyor değil mi?
Benimde aracım böyleydi , yedek anahtarıyla denedim çalıştı anahtarlarda immobilizer chipi var onların yeri düşmeyle filan kayıyor ondan mars basıyor ama çalıstırmıyor okuyamadıgı için bi yedek anahtarıyla dene eger yedek anahtar yoksa anagtarı calıstırırken kontakda asagı yukarı oynat oda olmazsa anahtarın ıcını acıpda immoyu yerine yerleştirmeni öneriririm |
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
stop lambası ilk kontagı acınca zaten yanıyor diye biliyorum bende öyle sürekli stop yanıyor sönünce basıyorum marsa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oflu61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: pendık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
anahtarıda gosterdık hersey normal anahtarı arabayıda ımmocuya goturduk sorun yok anahtarda
dıyorumya anhatrı cevırdıgımde arıza lambası yanarsa araba çalışıyor yanmazsa çalışmıyor |
|
![]() |
|
anladım peki kontakla alakalı bir durum var mı gösterdiğiniz mi ? kontak kısmınıda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküden olabilir mi acaba?
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
aküden olsa basmaz diye düşünüyorum ama bi denemek lazım arkadasının filan arabası varsa bi takviye yap yada bi elektrikçide aküyü ölçtürmeni öneririm
|
|
![]() |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Ne bileyim arada bir çalışıyormuş ya belki kablolarda falan temassızlık vardır denemekte yarar var
|
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Trigeri kontrol ettir
|
|
![]() |
|
unsalertoprak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı unsalertoprak
Gti grubunda şok düğmesi var sizin araçta varmı bilmiyorum çukura girince falan araba kendini korumaya alır şok düğmesine basar devam ederdik. Bi fikir sadece
|
|
106 unutamadığınız eski sevgili gibidir. yoklugu dert varlıgı yara...
|
|
![]() |
|
unsalertoprak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı unsalertoprak
Gerçi arada çalışıyomuş
|
|
106 unutamadığınız eski sevgili gibidir. yoklugu dert varlıgı yara...
|
|
![]() |
|
akusu yenı mars basmasında sorun yok trıgerde sorun yok araba benzınlı gorunuste arabada hıc bır sorun yok dıyorum beyıncıye dahı gıttım ama yok yok sorunum bıtmedı
|
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Akuden olabikir arkadasta leon vardi mars basyodu ama calismiyodu aku bozukmus hatta sasirmistim baya aku bozuk olsa hic matsa basmaz die dusunuyodum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Ne oldu hocam sorunu çözemedeniz mi halen merak ettim doğrusu inşaallah aküdendir.
|
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
|
hayır kardeş aku yenı dıyorumya mars basıyor .arcta arızalambası yanarya kontağı acınca o yanmazsa arabada çalışmıyor yanınca sorun yok
|
|
![]() |
|
kablolarda filan sıkıntı olmasın acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |