![]() |
|
Peugeot 307 1.6 hdi (2006) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ckusku ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 18:54 |
arkadaslar merhaba, Peugeot 307 model aracımda water in Diesel hatası alıyorum. Araç hiç çalışmıyor. Araştırdım baya bir konuyu, filtrenin değişmesi gerek galiba. Onu yapmadan önce bu sudan kurtulmamın bir yolu var mı? Valf felan yok mu suyu boşaltmak için. Yapan var mı bu işlemi? Nasıl bir prosedür izlemem Lazım? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazotu aldıhın petrolden yada filtreye dısardan su girmiş olmalı , filtreyi değiştirin depoyuda komple boşaltın yeni mazot ekleyin , mazotuda kaliteli petrollerden almaya özen gösterirseniz daha bu hatayı vermez
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ckusku ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Cok tesekkur ederim bilgilerini paylastigin icin. Filtre degisimi sonrasi kac litre mazot koymaliyim? Hep ayni yerden aliyorum mazotu ama yine de dikkatli olmak lazim.
|
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mazot filtresinin dibinde tipa var onu cikar icindwki su bosalir pompayla havasini al tamamdir.
|
|
![]() |
|
307 dizelde de bu tipa var mi? Sorularami mazur gorun, daha evvel kaput Bu sebeplerle acmadim. Pompayla hava alimi derken, kaputun sol ustteki kismindan elle hava aldigimiz yer mi oluyor?
|
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Olmasi lazim mazot filrresini kontrol edin o dediginiz yerden hava alacaksin benim aracim 1.4hdi sizdede olmasi gerekiyo
|
|
![]() |
|
1.4 ve 1.6 dizellerin filtre tipleri ve yerleri birbirinden farkli galiba. Soylediginiz islemi yarin ilk is deneyecegim, tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Arkadaslar arac dizel filtresi ile ilgili sorun vermesine ragmen sorun aku kaynakli cikti. Aku degisimi sonrasi sorun giderildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |