|
araç muayenesinden önce yapılması gereken basit 10 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
T€K€
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 13:13 |
Muayene öncesi yapılabilecek 10 basit kontrol:
1- Aracın tüm ön ve arka aydınlatma sistemleri, sinyaller, iç aydınlatma ve geri vites lambası çalışır durumda olmalı. 2- Aracın ön ve varsa arka cam yıkama sistemleri çalışır durumda, aynaları da eksiksiz ve hasarsız bulunmalı. 3- Emniyet kemerlerinin, tam ve çalışır durumda olması gerekmekte. 4- Araçta yangın tüpü, ilk yardım çantası, 2 adet üçgen reflektör gibi araç ekipmanlarının trafik güvenliği açısından bulundurulması gerekiyor. 5- Trafik ve Tescil Belgeleri”nde belirtilen “Şasi Numarası”nın aracın gövdesi üzerinde belirtilen numaralarla aynı ve tam olması gerekli. 6- Lastiklerde yarık, yırtık, kesik olmamalı, dişleri aşınmış bulunmamalı. 7- Araçta LPG, CNG veya LNG monte ettirdiyseniz, mutlaka tadilat muayanesi ile ruhsata işlenmmiş olmalı. 8- Traktör römorkları,römork ve yarı römork kamyonların arkasında uygun arka işaret levhası takılı durumda olmalı. 9- Minibüs ve otobüs araç sahipleri, araçlarda, acil çıkış levhalarının ve yeterli adette acil çıkış çekicinin bulunup bulunmadığını kontrol etmeli. 10-Kamyon, römork ve yarı römorkların arkasında ve yanında çepeçevre ve/veya boylamasına uygun reflektif şeritler takılı durumda olmalı. Düzenleyen T€K€ - 10 Şubat 2015 Saat 13:14 |
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Gerçekten muayene çok önemli, geçen yaz tatil öncesi muayene de benim aracın sağ arka lastiğinde iç
tarafta yırtık tespit edildi , tabii muayeneden geçemedim, gittim 20 bindeki lastiklerin tümünü değiştirdim,
ya eskisi gibi kaputu aç kapa muayene ol olsaydı, o lastikle tatile çıksaydım , bazen muayenenin çok sıkı olmasından bazen şikayetler okuyorum, bence araçları daha çok incelesinler, |
|
T€K€
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle katiliyorum
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
trabzonlu207
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Plaka aydinlatmalarim calismiyor ..
Motorumda yag kaçaklari var Hafif kusur sayilarak muayneden gecti.. |
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
muayeneler trafikteki tüm araçlar için çok faydalı bir birim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
CHK35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Faydalı Bilgi Teşekkürler.
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
pierson
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emniyet kemerini takamiyorum.takma yeri aşağıya inmiş..orada düğme gibi bisey var ckmiyor..
|
|
pierson
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet arkadaşlar..klipsse takilan anahtar aşağı inmiş nasıl oldugsa..takamiyorum bir turlu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |