![]() |
|
407 satıp 407 almak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OkanTekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 11:49 |
Herkese selam...
Ben foruma çok fazla yazmayan hatta 2 konu haricinde adı geçmeyen forumda aktif olmayan ama her konuyu okumaya gayret gösteren bir adamım... Yaklaşık 8 ay önce 2005 model 407 sahibiydim. 2.0 benzinli Executive Premium du kendileri. (Kendisini saygıyla anıyorum...) Soğuk havalarda ilk 5 dakika hafif bir titreme sonrasında stop etme gibi bir problemi olan aracımı tamir etmek için yani tekrar hayata döndürmek için elimden geleni yaptım. Hatta motor indi herşey temizlendi yenilendi vs... Sorun kısmen çözüldü ama artık vergisine ve benzinine bu kadar fazla para vermek istemediğim için sattım. ( yazar burada içten içe ağlıyor ) Bu arada ufak tefek tamirat işlerini de arkadaşımın garajında yapmaktan zevk alan biriyim... Neyse... 8 aydır araba bakıyorum. Ama hem sattığım araba kadar temiz araba bulamıyorum. Hemde malumunuz fiyatlar aldı başını gitti... Geçtiğimiz haftasonu sabaha karşı 5 te (hatta bildiğin sabah) birden malum siteye girip bir araç buldum. İlanda yazılanlar gerçekten inanılmazdı. 2006 model , 70.000 km boyasız garaj arabası. Hemde siyah , birde Executive. Hatta dizel... Fiyata baktım eh işte ne az ne çok... Aracın sahibini aradım. (Bu arada Eskişehir'de yaşıyorum) Dedim aracınıza talibim. Buluşalım bi arabaya bakayım... Buluştuk sonrasında arabaya baktım. Sanki fabrikada bir dyno testi üzerinde 70 bin km yapmış. Sonra fabrikadan çıkmış gibi. Aracın sahibi aynı ben gibi bakmış arabasına. Dediği herşey doğru çıktı. Kazası yok. Kilometre bilgisi doğru ve orjinal. Motorunda yürüyeninde sorun yok... Kendim gibi bir psikopat bulduğum için mutlu oldum... Uzun lafın kısası Allah'ta nasip etti aldım aracı... Ben bu satırları yazarken bizim deve (arabanın adını deve koydum) boya koruma işleminde... Sonrasında seramik kaplanacak... Üzerinde ki tüm parçalar orjinal boyasıyla kaldığı için ve sürekli garajda muhafaza edildiği için neredeyse ilk günkü konumuna gelecek diye düşünüyorum. Boya koruma işlemini yapan abim de fotoğrafları gönderdi. Araba dışında herşeyi gördüm :) ayna gibi olmuş. Nazar değmesin. Allah herkese istediğini nasib etsin... Uzun lafın kısası artık forumda aktif olmaya niyetliyim. Araca yapacağım herşeyin fotoğraflarını videosunu bu foruma yükleyeceğim. Ki genelde bunlar teknik / arıza bölümüne olur diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayanlara en azından bir katkım olur.Mesela araç içi kamera montajından başlayabilirim diye düşünüyorum. Çakmak girişinden enerji almak istemiyorum. Konsolun biyerinden getiricem artık... Videosunu fotoğraflarını sizlerle paylaşıcam... Not: uzun uzun yazmayı seven biriyim. Şimdiden kusura bakmayın... Malum ülkemiz insanı okumayı pek sevmiyor... Saygılarımla... Okan |
|
Okan Tekin
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foruma hosgeldınız iyi forumlar diliyorum , 407 kullanıcısını görmek güzel burda , ben pek 407 konularına denk gelmedım genellikle burada ama sizin sayenızde 407 den de bişeyler öğrenme fırsatımız olacak :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
hoşgeldiniz, arkadaşın dediği doğru, ben de çok azınlık heissediyorum burada. burası pejodan çok 206 forumu gibi ama olsun aslan aslandır.
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yeni aracınız hayırlı olsun. takipteyiz
![]() |
|
![]() |
|
OkanTekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vardır 407 kullanıcıları emin olun :) Hatta bu forumdan 1-2 yıl önce birkaç 407 kullancısı ile arkadaş bile olmuştum. Sorunlardan bahsede bahsede :)
Hoşbulduk bu arada :) |
|
Okan Tekin
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hayırlı olsun...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Allah kazasız belasız, arızasız kullanmayı nasip etsin inşaallah :)
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bir konu ancak bu kadar guzel olabilirdi .. Yazim tarziniz uslubunuz cok hoş . 407 ler hakkinda hicbisey bilmesem bile sizi takip ederim . sohbetlerinize müdahil olmaya çalisirim . sözün özü hosgeldiniz
![]() |
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
Teşekkür ederim , hoşbulduk tekrar. Bu arada Eskişehir'de tipi halinde kar yağıyor. Sanırım Türkiye geneli de böyle. Araç kullanırken dikkatli olalım :)
|
|
Okan Tekin
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. valla tam benim kafadasınız.. takipte olaağım.. 407 ilerki planda almayı düşündüğüm araç gemi gibi büyük arabaları çok severim.. belli mi olur sizinkine talip olurum belki satmayı düşünürseniz.. :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Tüm konuyu zevkle okudum diyebilirim...Allah utandırmasın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
Yaklaşık 1 saat sonra seramik kaplanmış halinin fotoğraflarını foruma yüklerim. Karda kışta iyi mi yaptım bilmiyorum ama , en azından seramik kaplama yaptırmak isteyenlere yol gösterir.
Derebey arkadaşım ; 407 bence güzel bir araç. Ancak nihayetinde kul yapısı... Sorunları olabilir ve bunlarla uğraşabilirsen tavsiye ederim ama kendi aracımı değil ;) bulurum ben sana başka 407. Sana sözüm olsun :) |
|
Okan Tekin
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
sorun olmayan araba yok ki.. gülü seven dikenine katlanır.. bakaım kısmet zaman ne gösterir:)
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
hoşgeldiniz. hayırlı olsun aracınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |