![]() |
|
Brembo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 Saat 22:33 |
|
bence greksiz hele tr de aşırı pahalı fren kitleri..eğer yurt dışından tanıdığın bi abi kardeş varsa siperiş et ona o getirsin ..yoksa bence bremboya hiç girmee..3 yollu spor diskler var onlara bak derim ben..şahsen ben kullanıyorum yeterince tatmin edici..
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gerekli veya gereksiz ona sen karar vereceksin fakat sorularıma cevap verirsen hep beraber karar verebiliriz.
|
||
![]() |
||
|
gereksız masraf dıyosun yanı
|
||
![]() |
||
|
Umut abi aracın 100km hızda giderken ani fren ile durduğunda çizgisinden çıkıyor mu ?
Aracın standart 138 hp fakat sen motora ne kadar güç ekledin ?
ABS bence yeterlidir...
Brembo kitler gerçekten fren sistemini güçlendirir fakat Lastiklerin kaliteli ve dişli olmak kaydı ile...
İnternette BREMBO fren kaliperleri var bence onları kullanman sana yaklaşık 3500ytl kazanç sağlayacaktır.
|
||
![]() |
||
|
hadi hayırlısı olsun diyelim
gerçi dediğin gibi değiştireceksen üzerine biraz daha ilave edip brembo almak daha mantıklı
|
||
![]() |
||
|
Yani aslında frenler yeterli ama daha iyi yapmak lazım benim diskler değişecek zaten zamanı geldi değiştirmişken spor yapayım diyorum
|
||
![]() |
||
|
umut abi 206 ların frenleride kötümü ?106 ların zayıf yaşar kaça almış sordunmu yg nin sahibine? |
||
![]() |
||
|
evet 406 3.0 coupe ninkiler brembodur.. Aynı diskleri ferrari 360 modena arka disk olarak clio 3.0 v6 ise önlerde kullanır..
Bremboyu 206 için arıyorsunuz sanırım.. haberiniz olsun brembo firmasının 106 için ürettiği fren sistemi yok disk dahil.. sadece citröen sport un n2 klasmanında yarıştığı araçlar için satılan diskler var brembo.. 106 için birebir lafına inanmamak lazım :) çıkmacıya kesin gidelim.. ben hafta içi geliyorum artık ![]() 205 gti buluşup gidelim müsait olur isen.. telefonlaşmamız lazım.. özel mesaj olarak gönderirsen telefonunu çok iyi olur.. |
||
![]() |
||
|
bencede araçda abs varsa hiç bremboya girme abi bende 306'nın nalet frenlerinden kurtuLmakiçin hava kanaLcıkLı disk almışdım gayet memnun dum....
|
||
![]() |
||
Fatih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
brembo frenlerin gerçekten çok güvenilir olduğunu biliyorum.mesela 406 coupe larda da bildiğim kadarıyla brembo fren sistemini kullanılıyor.
|
||
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
||
![]() |
||
|
al umut abi sonra bana bir alo de hemen resimlerini çekmeye geleyim
![]() |
||
![]() |
||
|
demekki gerçekten belirgin bir fark var almak lazım :)
|
||
![]() |
||
|
o akşam Gördüğün (yg) arkadaş bir hafta önce hava kanallı disklerden almış çok hoş zaten iyi olan frenler dahada iyi olmuş...
|
||
![]() |
||
|
bızım bı arkadas kullanıyor memnun baya ..
|
||
![]() |
||
|
Brembo Pahalı Gelirse Bosh'da İyidir.
OMP'de İyidir.
Ate'den Uzak Dur Ama.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Porsche ve diğer ünlü markalar bile Brembo kullanıyorsa bir bildikleri vardır elbet.
|
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
Araçta abs varsa ben hiç brembo almazdım. Omp marka hava kanallı diskler temin et cidden farkeder... Bence pugların fren merkezi yeterince iyi. Ben 106 gibi frenden mahrum bi aracı bile zaptedebiliyorum hava kanallı diskler ile...
|
||
![]() |
||
|
Çıkmacı tuning
![]() |
||
![]() |
||
|
yuh çıkmacıda brembodamı var ?
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Brembo iyidir fren sisteminde
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |